Position: hotel888 > 5 >

brystkræft & Kylie behandling

   Kylie Minogue er en berømt australsk pop sanger, der har turneret over hele verden . I 2005 i en alder af 37 hun blev diagnosticeret med brystkræft . Hun gennemgik kemoterapi nær Paris , Frankrig og fortsatte sin strålebehandling i hendes hjemby Melbourne , Australien . Minogue er kendt for den " Kylie effekt . " Den offentlige opmærksomhed omkring hendes brystkræft skyldes flere unge kvinder til at blive testet for sygdommen

Media Effect eller Kylie Effect ?


En undersøgelse ud fra University of Sydney fandt den højt profilerede sag om brystkræft forårsaget en hidtil uset efterspørgsel efter brystkræft screeninger i Australien . Simon Chapman , en forsker ved universitetet , så på det antal udnævnelser, der foretages før Kylie 's sygdom var offentlig , under nyhedsdækning af hendes sygdom , og efter . Chapman fandt udnævnelser var op 40 procent i løbet af to uger, hvor dækningen af Kylie 's sygdom var intens . Chapman har fundet en 101 procent stigning i bookinger for kvinder i alderen 40 og 69 , som opfordres til at få mammografi regelmæssigt .

Ulempen


Dr. Lesley Walker er en kræftforsker ud af Det Forenede Kongerige. Walker har en undersøgelse i 2006 og fundet højt profilerede brystkræft tilfælde har forårsaget kvinder til at have en misforståelse om, når de er mest truet .

Halvfjerds-syv procent af mere end to tusinde kvinder satte spørgsmålstegn troede brystkræft var mere udbredt hos kvinder under 50 . Men risikoen for brystkræft stiger med alderen . For kvinder under 40 år , er der en ¨¦n ud af 200 chancer for at blive diagnosticeret med sygdommen . På 70 , at denne risiko øges en i 11 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------