Position: hotel888 > 5 >

forebyggelse af blærekræft

   Blærekræft er en meget kan behandles og overleve kræft , hvis det er fanget i de tidlige stadier af sygdommen . Blæren er det organ , som opbevarer flydende affald og ophobes , indtil kroppen er klar til at fjerne det i form af urin . I mange tilfælde er forebyggelse af blærekræft et spørgsmål om livsstilsændringer , herunder ikke at ryge, undgår kendte kræftfremkaldende stoffer , drikke masser af væske , undgå arsenik og spise en sund kost

ryger


Et af de stærkeste argumenter for forebyggelse af blærekræft er at stoppe med at bruge tobaksvarer , især ryge cigaretter , cigarer og piber . Selv om det er velkendt , at tobak indeholder nikotin , ifølge Mayo Clinic , er talrige kendte kræftfremkaldende kemikalier tilsat til at ryge tobak . Disse kemikalier omfatter formaldehyd , cyanid og mange andre kemikalier , der har været knyttet til blærekræft .

kræftfremkaldende kemikalier


kræftfremkaldende kemikalier er kemikalier, som er blevet klart i forbindelse med forekomster af kræft, herunder blærekræft . Ifølge Mayo Clinic , disse kemikalier er til stede ikke kun i tobak , men også i gødninger , rengøringsmidler , automotive produkter og mange andre ting , som vi bruger på daglig basis . Før du bruger enhver kemisk agens , læs omhyggeligt etiketten og afgøre, om du har et kemikalie, der bliver brugt igen og igen i dit nærvær . Hertil kommer , om der er et alternativt produkt , du kan bruge , som er mindre giftigt for kroppen at overveje .

Arsen


Arsen er et kemikalie, der er til stede i mange produkter , herunder giftstoffer og skadedyrsbekæmpelse produkter . Ifølge Mayo Clinic , et andet sted , at arsen kan findes , er i godt vand . Som et resultat , er det en god idé at have dit vandsystem testes regelmæssigt for arsen , især hvis din primære kilde til vand er godt vand . Du kan også teste for arsen ved at teste hår og fingernegle prøver .

drikke Væsker

Ifølge Mayo Clinic , drikker masser af væske hver dag og tømme blæren regelmæssigt kan hjælpe med forebyggelsen af blærekræft . Holding urin i blæren unødigt længe kan bidrage til forekomsten af blærekræft . Også , ikke giver nok væske ernæring kan bidrage til satserne for blærekræft .

Kost

Frem for alt andet , ifølge Mayo Clinic , kan spise en kost rig på grønne bladgrøntsager og farvestrålende grøntsager og frugter hjælp kroppen bekæmpe væksten af unormale celler , der udgør tumor vækster og kræft . Foderet med højt indhold af frugt og grøntsager omfatter beta carotener og antioxidanter , der hjælper med at rydde frie radikaler fra kroppen , som bidrager til udviklingen af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------