Position: hotel888 > 5 >

garvning lotion til lys hud

   Personer med lys hud som regel har svært ved at få en tan , fordi de har tendens til at brænde meget hurtigt . Lys eller sart hud typer er ofte klassificeret som let blive forbrændt , og sjældent garvning . Personer, der har lys /mørk hud oplever, at de tan mere end brænde , men beskytter huden med lotion under enhver form for solen er vigtigt at forhindre solskader og hudkræft

Indendørs Tanning


Personer , der ønsker en året rundt glød ofte besøger en indendørs solcenter flere gange om måneden for at opretholde en tan . Det er vigtigt at huske på , at indendørs solarium sat ud UVA og UVB stråler ligesom solen.

For dem , der har lys hud , bygge en tan gennem lavt niveau garvning er vigtigt at undgå at brænde . Kig efter lotion , der tilbyder mindst 20 SPF og ikke har en bronzer til at forhindre den kunstige look . Hvis du har lys hud, der tans oftere end det brænder , vil en bronzer forbedre udseendet af tan .

Find en kvalitet indendørs garvning lotion , hvis du har planer om liggende i en seng hyppigt . Lotion af bedre kvalitet vil forbedre tan og maksimere fordele, så udseendet holder længere . De vil også hjælpe din hud absorberer UV- stråler , der fører til en dybere tan , og stimulerer melanin produktionen med ingrediensen Tyrosin . Høj kvalitet garvning lotion også fugter huden , og holder det fra eksfolierende og fjerne garvet hudceller .

Udendørs Tanning


For at beskytte lys hud fra brændende eller solskader , når der går udendørs , tage et brusebad for at fjerne enhver lotion eller parfume fra kroppen og tør grundigt . Håndcreme hele kroppen mindst 20 minutter , før de går i vandet . Personer med lys hud bør anvende en lotion eller skærm med mindst en SPF 20 til 30, og bør gælde det to eller tre gange i løbet af dagen for fuld beskyttelse .

Brug en beskyttende læbepomade at holde læberne fra at blive solskoldet , og håndcreme ofte savnet steder som bagsiden af knæene , ører og hals samt ben.

Virkninger af udsættelse for sol


På trods af pæn farve garvet skind , dem, der udsætter sig for UVA og UVB stråler , har en øget risiko for sol skader eller kræft . Brug indendørs solarier er lige så farlige , da de også udsender UVA -og UVB- stråler .

solskader omfatter rynker , solskoldning , brune pletter på hænderne , bryst og arme og tør eller skællet hud . Til at forebygge skader , altid bruge solcreme eller lotion når udsætte huden for sol , og brug en fugtighedscreme for at mindske forekomsten af fine linjer og rynker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------