Position: hotel888 > 5 >

helbredelsesmetoder for metastasic kræft

   Metastatisk kræft ( undertiden fejlagtigt kaldet metastasic kræft ) henviser til en kræft , der har spredt sig fra sin primære kropslige placering til andre regioner af kroppen . For eksempel , hvis du har brystkræft anses det for metastatisk hvis den allerede har spredt sig til områder som din lymfeknuder . Metastaser er bevis for kræft, der har nået videre end den indledende isolerede fase . Således kur satser for metastatisk kræft er ofte lavere end for fase I kræft . Når det er sagt , helbrede satser afhænger af hvor langt kræft har spredt sig ( spread) , og hvilken type kræft du har .

ordentlig behandling i de tidlige stadier


Hvis du er diagnosticeret med kræft , der er i de tidlige stadier og har ikke spredt sig , følg din læges behandling anbefalinger til forebyggelse af metastatisk kræft . Læger vil behandle de fleste tilfælde af kræft med kemoterapi ( kemikalier , der dræber kræftceller ) . Kemoterapi opstår ofte et par gange om ugen i op til et år . Normalt vil din læge give dig en hvileperiode mellem hver multiweek kemoterapicyklus . En streng behandling planlægge og ordentlig opfølgning med din læge vil sikre , at du isolerer og fjerne kræften , før den har haft en chance for at brede sig til andre dele af kroppen. Da kemoterapi tager et stykke tid og producerer mange ubehagelige bivirkninger , mange mennesker stoppe tidligt . At reducere dine chancer for metastatisk kræft , forbliver dedikeret til din kemoterapi .

lymfeknuder metastatisk kræft


Desværre er mange typer af kræft , såsom kræft i bugspytkirtlen er ikke symptomatisk , før de allerede har udviklet sig til metastatisk kræft . Andre typer af kræft , som tyktarmskræft , kan kun forelægge vage symptomer i de tidlige stadier og mere mærkbare symptomer, når de har avancerede og spredes via blodbanen . Således behandle kræft kun i sin indledende site er umuligt . Kræftformer , der kun spredt sig til lymfeknuder vil drage fordel af mange af de samme behandlinger, hjælpe med at helbrede Fase I ( non-metastaseret ) kræft . For eksempel , i tillæg til en kirurgisk fjernelse af de katastroferamte områder af kræft , kan lægen også fjerne lymfeknuder , som kræften har spredt sig. Derudover vil du gennemgå kemoterapi og eventuelt strålebehandling for at sikre, at du dræber alle kræftceller . Kræft , der kun har spredt sig til en eller to lymfeknuder anses stadig for tidligt stadium af kræft for de fleste kræftformer og er således stadig lydhør over for mange af de samme behandlinger som fase I kræft .

fjernmetastaser


Efter en kræft breder sig til de omkringliggende lymfeknuder , afhænger stien af metastaser på den type kræft . For eksempel vil tyktarmskræft ofte spredt fra lymfeknuder til leveren . Når kræft breder sig uden for lymfeknuder , er dens iscenesættelse anses for mere avancerede ( typisk trin IV kræft ) . Når kræften har spredt sig til flere websteder, kan kirurgi anvendes til at fjerne en del af de berørte organer , men er normalt ikke den eneste strategi . Læger vil ofte behandle fremskreden metastatisk cancer med kemoterapi , strålebehandling og en række af nye behandlingsformer såsom Cryoablation ( indefrysning af kræft celler) , varme terapi eller endog injektioner af alkohol-baserede løsninger i tumor ( erne) . Som forskning fortsætter , kan disse eksperimenterende behandlinger bliver mere regelmæssig behandlingsmuligheder .

Desværre er dine chancer for inddrivelse i høj grad reduceret, når kræften har spredt sig til flere regioner . Men som eksperimentelle teknikker viser fremskridt , og kræft agenturer såsom American Cancer Society og National Cancer Institute modtager mere støtte , er chancerne for en ægte kur mod metastatisk cancer stiger dagligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------