Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan finde de seneste lungehindekræft forskning til fri

  Forskning i mesotheliom , den tidligere sjælden kræft påvirker mesothelium , som er foret af visse organer som f. eks maven og lunger , fortsætter som flere tilfælde af " asbest kræft " udvikle hvert år . Op til 4. 000 nye tilfælde er diagnosticeret årligt alene i USA , en tragisk udfald for familier , der sent befinder sig ofre for eksponering på arbejdspladsen for asbest , der fandt sted for mange år siden . I de fleste tilfælde , diagnosticere lægerne lungehindekræft efter en lang " latenstid " årtier efter erhvervsmæssig udsættelse for asbest , som er den hyppigste årsag til denne kræftform .
Hvis du eller nogen tæt på dig er blevet diagnosticeret med lungehindekræft du ønsker at holde dig opdateret om den seneste autoritative forskning peritoneal , perikardiel , og pleural mesotheliom . Det meste af denne information er tilgængelig for patienter og familier til at få adgang til gratis , online

Du skal bruge: .
Lånerkort
En kritisk blik mod forskning .
Medicinsk onkolog til høring .1 .
Se hjemmesiden for Mesotheliom Research Foundation of America ( se afsnittet Ressourcer ) . Den MRFA hjælper finansiere forskning på lungehindekræft . Se de aktuelle kliniske forsøg og forskning opdateringer for at finde ud af, hvordan forskningen i lungehindekræft behandling Tendensvisning .
2 .
Besøg Mesotheliom Anvendt Research Foundation ( se Ressourcer for linket ) . Udforsk MARF forskning og videnskab sektion . Den er udstyret med fuld tekniske artikler til medicinske forskere , som patienterne kan læse så godt. Kontakt din onkolog at hjælpe dig med at oplysningerne i sammenhæng før du beslutter dig for en særlig behandling .
3 .

Udforsk videoer og forskning linkene i Asbest årvågenhed organisationen ( se Resources ) , National Cancer Institute , og den amerikanske Cancer Society .
4 .
Review PubMed , som har links til fuld tekst og abstracts af forskning publikationer om meso . Tjek PubMed ressource ofte , som det hele tiden bliver opdateret med ny forskning . Brug " Avanceret søgning " -funktionen for mere præcise resultater og så du ikke behøver at huske de komplicerede søgningen syntaks .

gode råd og advarsler


 • altid behandle meso forskning finder du med et gran salt . Ikke alle medicinske forskning er skabt lige . . . og medicinsk forskning siger mere om spredningsmønstre for en samling af sager, end det siger om én sag. For eksempel er diagnosen lungehindekræft normalt anses for terminalen, men nogle personer gør overleve det , som i tilfælde af Stephen Jay Gould . Forskning i lungehindekræft stadighed forsøger at finde ud af hvordan du får patienterne den bedste prognose .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------