Position: hotel888 > 5 >

hvordan man kan melde sig frivilligt til brystkræftmåned

  Breast Cancer har ingen grænser , og vi kan alle kender mindst én person, som har klaret denne type kræft . Måske har du står denne virkelighed , eller har et familiemedlem , en ven eller kollega , der har klaret med brystkræft . En måde at hjælpe med at støtte Breast Cancer Awareness programmer er at frivillige din tid . Støtte til Breast Cancer Awareness programmer i dit område og gøre en forskel

Du skal bruge: .
Papir
Blyant .
Kalenderen .1 .
Check ind i de lokale programmer, der understøtter brystkræftmåned .
2 .
Tag dig tid til at lære at kende de mennesker, der kører programmerne . Du kan opleve, at de har en liste over ting, som de har brug for frivillige til at hjælpe med .
3 .

Spørg , hvordan du kan melde sig frivilligt din tid . Du kan opleve, at der er flere frivillige muligheder , der vil passe din tidsplan .
4 .
Tilbyde at bistå med at arbejde i løbet af en fundraiser . Der er mange forskellige muligheder , du måtte have . Du kan hjælpe med at oprette eller tage ned en fundraiser . Du kan vælge at hilse gæster , tage donationer eller organisere områder af begivenheden .
5 .
Doner ting til fundraisere . Hvis dit område er en kunst Fundraiser , måske du kunne donere et maleri eller en anden type kunst, du har oprettet .

6 .
Køb en vare og give det tilbage at bortauktionere . De fleste Breast Cancer Awareness programmer elsker at være i stand til at videresælge et element . Det er en gave , der holder give .
7 .
Arbejde i baggrunden . Du kan tilbyde at hjælpe sende flyers eller korrekturlæst artikler, som vil blive sendt til offentliggørelse .
8 .
Hjælp med at sprede ordet . Tilbyd at hjælpe med at få ordet ud om fundraisers eller brystkræftmåned program .
9 .
Lyt til andre i brystkræftmåned programmer . Du kan komme med en ide at støtte din lokale programmer , der vil være meget værdsat .
10 .
Tal med andre frivillige . Brainstorming ofte kommer med ideer , der vil blomstre til en levedygtig fundraising mulighed .

gode råd og advarsler


 • Ingen opgave er for lille . Frivilligt arbejde er en vidunderlig måde at vise din støtte .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------