Position: hotel888 > 5 >

kan livmoderhalskræft blive helbredt ?

   Livmoderhalskræft er en form for kræft, som påvirker en kvindes livmoderhals ( det område, som livmoderen tættest på vagina ) . Da de fleste tilfælde af livmoderhalskræft skyldes seksuelt overførte human papillomavirus ( HPV ) , seneste bestræbelser på at bekæmpe livmoderhalskræft har fokuseret på HPV-vacciner og vægt på sikker-sex metoder. Ikke desto mindre , livmoderhalskræft rammer stadig over 11. 000 kvinder om året ( ifølge American Cancer Society 2009 statistikker ) . Men hvis der er fanget tidligt , livmoderhalskræft er en af de mere kureres kræftformer .

Cure Priser


Generelt livmoderhalskræft betragtes som en af de mere " helbredes " kræft med 92 procent af de syge af lokaliserede livmoderhalskræft overlevende 5 år eller mere . Hvis du faktor i mere fremskredne stadier af livmoderhalskræft , er den samlede 5 år overlevelse 71 procent . Mens en 5-årig rente ikke fortæller os noget om den samlede kur -numre , er det mest udbredte tilgængelige statistiske benchmark for kræftprognose .

Overvejelser


Mens 5-års overlevelsesraten give en anstændig indikator for en kræft oprindelige betydning, skal du ikke se eftergivelse som en fuldstændig helbredelse . Tilbagefald ofte forekomme selv efter behandling . Således skal du være på vagt og følge op jævnligt med din onkolog at sikre, at du stadig kræft -fri .

Behandling


For at forbedre dine chancer for en komplet livmoderhalskræft nyttiggørelse , skal du følge op med alle lægens behandling anbefalinger . De mest almindelige behandlingsmetoder , der anvendes for livmoderhalskræft er kirurgi , kemoterapi og strålebehandling. Hvis din kræft er kun på ydersiden af livmoderhalsen , metoder såsom kirurgisk fjernelse af kræft regioner , Kryokirurgi ( indefrysning af kræft celler) og hysterektomi i betragtning.

Når kræftceller er til stede i livmoderhalsen (ikke kun på ydersiden ) , eller har spredt sig til andre regioner , er kemoterapi eller strålebehandling ofte anvendes som supplement til kirurgi .

Follow- Ups

Uanset om du havde yderste lag livmoderhalskræft eller en mere invasive sort , skal du følge op med din onkolog og andre læger og fortsætte den komplette behandlingsregime . Mens din læge vil prøve at fjerne alle kræftceller med kirurgi , er det ofte svært at fange alle de kræft . Således tilbagefald er muligt .

For livmoderhalskræft , som har spredt , kemoterapi ødelægger ikke kun de eksisterende kræftceller , men hjælper til at forhindre tilbagefald . Da kemoterapi tager et stykke tid og har mange bivirkninger ( f. eks hårtab og kvalme ) , er mange mennesker fristes til at stoppe før hele kurset er afsluttet, især hvis kræft ikke længere er til stede . Imidlertid er en sådan fremgangsmåde ikke anbefales, da det øger dine chancer for tilbagefald .

Forebyggelse /Solution

Da de fleste tilfælde af livmoderhalskræft skyldes HPV , din bedste chance for at undgå livmoderhalskræft er at forebygge HPV . En vaccine kaldet Gardasil vil bidrage til at forhindre HPV hos kvinder i alderen mellem 12 og 26 . Ud over vaccinen , beskyttede praksis køn og få din gynækolog giver dig løbende celleprøve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------