Position: hotel888 > 5 >

kosten kræftbehandling

   Hvis du har kræft , din kost er især vigtig . Spis sunde fødevarer , der indeholder alle de vigtige vitaminer og mineraler . Visse fødevarer har kræft-bekæmpelse stoffer specifikt . Et andet vigtigt aspekt er at sikre tilstrækkelig kalorieindtag for at bevare din vægt , styrke og energi . Naturlig sundhed ekspert Dr. Andrew Weil og National Institutes of Health tyder kræftbekæmpende kostråd . Rådføre sig med en professionel diætist med erfaring i kræft ernæring kunne være af gavn .

Dr. Weil 's Dietary Forslag


korsblomstrede grøntsager som broccoli , blomkål og hvidkål har potent anti-cancer egenskaber . Bær er rige på gavnlige antioxidanter og phytonutrients . Generelt Dr. Weil rådgiver en kost rig på frugt , grøntsager , fuldkorn , nødder og koldtvands fisk rig på omega -3 fedtsyrer . Han anbefaler økologisk frugt og grønt , da de ikke dyrkes med kemikalier og andre pesticider . Han påpeger også, at økologisk dyrkede planter har brug for at beskytte sig uden elementer som solen og dyr , hvilket får dem til at producere stærkere beskyttende kemikalier . Dette fører til en større koncentration af gavnlige næringsstoffer . Brug krydderurter , der sænker kræft-fremme inflammation , de omfatter ingefær , hvidløg , løg og gurkemeje . Grøn te er også rig på anti-inflammatoriske stoffer .

Han råder dig til at holde sig væk fra raffinerede kulhydrater og sukker som hvide brød og pasta , kager og andre bagværk . De handler negativt på insulin produktionen , hvilket fremmer betændelse og er blevet forbundet med kræft celledeling

Forebyggelse Vægttab og muskelsvind


Kræftpatienter undertiden mister deres appetit på grund af kræft og bivirkninger af visse behandlinger . . Dette kan føre til alvorlige komplikationer . Under disse omstændigheder , kalorieindtag stigende så meget som muligt er altafgørende . Det er undertiden betyder at spise fødevarer som normalt betragtes som " dårlige " i form af deres helbred værdi . I disse tilfælde er de kalorier , de yder til gavn for din generelle sundhed . National Institutes of Health anbefaler følgende strategier til forebyggelse muskelsvind og vægttab .

Mål for en kost højt proteinindhold . Fødevarer rige på protein omfatter magert kød , æg , tofu , mejeri , bønner og bælgfrugter .

Tilføj mælkepulver eller ekstra æg til fødevarer . Medtag hakkede kød og oste i saucer , supper og gryderetter . Spis kalorie- tætte snacks som nødder og tørret frugt . Forbered højt kalorieindhold ryster . Brug en pulveriseret drink mix eller mælk ; tilføje i jordnøddesmør , frugt og alt andet , du nyder. En anden måde at øge fedtindtag er den liberale brug af smør på brød og grøntsager .

Andre forslag


Spis mindre , hyppige måltider i stedet for tre store. Hvis du oplever et udbrud af svær kvalme , undgå at spise dine livretter i løbet af episode . Dette kan føre til en aversion . Når du har problemer med at spise , er kolde fødevarer bedre tolereret end varm eller varm dem . Hvis du konsekvent har problemer med at spise , så tal med din læge om appetit-stimulerende stoffer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------