Position: hotel888 > 5 >

leukæmi symptomer hos et lille barn

   Småbørn bliver syge . Nogle gange , har sygdom ikke gå væk . Hvis du tror, dit barn har leukæmi , er det bydende nødvendigt at se dine børnelæge . Leukæmi er en form for kræft, som påvirker blodets væv , herunder knoglemarv . Det starter som regel i de hvide blodlegemer . Din læge kan undersøge dit barn og for yderligere undersøgelser , hvis nødvendigt . Læger begynder normalt at teste for leukæmi med en blodprøve . For at få en klar diagnose , kan din læge brug for at udføre en knoglemarvsbiopsi

Feber og Infektion


Et lille barn med leukæmi er steget episoder med feber og infektion . Sund småbørn kan køre feber fra tid til anden , men med leukæmi , er feberen næsten konstant . Den øgede feber og infektion med leukæmi er forårsaget af defekte hvide blodlegemer . Rolle hvide blodlegemer er at bekæmpe infektioner , der ikke kan gøres, hvis dit barn har leukæmi .

Anæmi


Anæmi er et symptom på leukæmi i småbørn . Anæmi er en tilstand , hvor blodet har en lavere end normal mængde røde blodlegemer . Den leukæmi forstyrrer knoglemarvs 's produktion af røde blodlegemer , der transporterer ilt rundt i kroppen . Kig efter dit barn til at blive unormalt åndenød efter at have spillet . Han vil også blive alt for træt meget let . Hvis dit barn ser ud til at løbe tør for damp med meget lidt aktivitet , kan det være blodmangel .

dårlig appetit


Småbørn med leukæmi har normalt en dårlig appetit . Dette symptom kan ikke alene bestemme leukæmi blot fordi mange småbørn har dårlig appetit . De fleste småbørn vil spise , når de bliver sultne nok . Et lille barn med leukæmi vil have en konsekvent dårlig appetit og nægte mad . Se også, om et pludseligt tab af appetit . Hvis dit barn pludselig begynder at nægte mad og forbedrer ikke inden for et par dage , se din læge for at udelukke nogen sundhedsmæssige forhold.

Blå mærker og blødning

Et andet symptom på leukæmi er blå mærker og blødning nemt . De blå mærker og blødninger kan være forårsaget af selv meget små skader. Småbørn med leukæmi har hyppige næseblod . Dit barn vil også opleve langvarige blødninger efter en skade . Hun vil selv have forlænget blødning efter en mindre skrabes eller skæres . Dette skyldes , fordi leukæmi forhindrer knoglemarven i at producere den nødvendige mængde af blodplader , som giver blodet til at størkne .

Smertefri Klumper og hævelse

Andre symptomer på leukæmi , som du skal kigge efter er hævede lymfeknuder , der er også kendt som kirtler . Se efter hævelse i hele kroppen , især i nakken og lyske . Småbørn med leukæmi kan også opleve smertefri klumper over hele kroppen . Disse klumper normalt vises i nakken , armene , maven og lysken . De kan endda vises rundt om øjnene . Dette skyldes lave niveauer af den normale blodceller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------