Position: hotel888 > 5 >

mavekræft helbrede

   Gastrisk kræft , også kendt som mavekræft , er en kræftform præget af ukontrolleret deling og modning af cellerne foring maven. Slim -genererende celler er de hyppigst ramt af denne kræftform , således mavekræft er også undertiden benævnt adenocarcinom . Ifølge National Cancer Institute , er næsten 25. 000 nye tilfælde diagnosticeres årligt , men forekomsten af mavekræft er mere udbredt i lande som Japan og Korea end USA .

helbredelsesmetoder for mavekræft


Som de fleste andre kræftformer , er der ingen kendte teknikker til behandling af gastrisk kræft, som kan helt helbrede kræft . Således læger har til formål at kontrollere spredning og metastasering af maligne celler til andre dele af kroppen . Men , stråling metode , kirurgi og kemoterapi er nogle af de meget behandlinger, metoder mod mavekræft . Kirurgi generelt indebærer fjernelsen af de berørte celler og væv i maven at forhindre deres metastaser . Men i alvorlige tilfælde , er fuldstændig gastrektomi ( fuldstændig fjernelse af mavesækken ) udføres, og efterfølgende spiserøret er direkte forbundet med tyndtarmen , så mad i fordøjelsessystemet .
personer, der har en stor risiko for kræft tilbagefald anbefales at bruge metoder som stråling og kemoterapi . Kræftlægemidler lignende interleukin -2 ( IL -2 ) anvendes i kemoterapi til skade kræftcellerne og forhindre deres spredning , mens stråling udnytter høj energi lys stråler ( røntgenstråler ) , til at ødelægge de ondartede celler .

Time Frame


Tidsramme for de behandlinger , der anvendes mod mavekræft generelt varierer fra patient til patient afhængig af den iscenesættelse og spredning af kræft . Dog er patienterne generelt udsættes for stråling dagligt for næsten en måned , mens kemoterapi gives regelmæssigt i fire til seks måneder .

overlevelsesrater


Den overlevelseschancerne for gastrisk kræft ofte varierer , afhængig af væksten og spredningen af kræftceller . Men ifølge National Cancer Institute , den relative fem års overlevelse mellem perioden 1999-2005 var cirka 26 % .

Side Effects

Diverse bivirkninger ofte opleves af de patienter, der lider af mavekræft efter at have gennemgået nogle af de ovennævnte behandlingsmetoder . Ifølge Mayo Clinic , omfatter almindelige bivirkninger forbundet med operationen ekstrem smerte ( efter kirurgisk fjernelse af de berørte celler fra maven) , blødning , infektion blandt andre . Bivirkninger forbundet med kemoterapi og strålebehandling omfatter kvalmende følelse , appetitløshed , hårtab , og ekstrem træthed .

Forebyggelse /Solution

Almindelige forebyggende foranstaltninger, som man kan tage mod mavekræft omfatter rygestop og begrænse forbruget af alkoholholdige drikkevarer , reducere saltindholdet i fødevarer , og undgå eksponering mod forurenende stoffer og toksiner blandt andre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------