Position: hotel888 > 5 >

munden forebyggelse af kræft

   Mund kræft forebyggelse er den bedste måde at undgå kræft i mundhulen og kræft i mund og svælg . Munden kræft kan være til stede på læberne , tungen , gummer , indre kinder , øvre gane , bagsiden af halsen og spiserøret . Kræft er en tilstand, hvor cellerne vokser unormalt og udvikle sig til tumorer . Godartede svulster ikke spredes , selv om de kan skabe problemer , da de presses imod strukturer munden og invadere væv . Ondartet kræft spreder sig til omkringliggende væv og i sidste ende til resten af kroppen , hvis ikke fanget og fjernet .

Eliminer Tobak Brug


Ifølge National Cancer Institute , en af de primære årsager til kræft i mundhulen er brugen af tobaksvarer . Munden forebyggelse af kræft starter med at begrænse eller fjerne disse produkter , der bidrager til tilstedeværelsen af kræft . Cigaretter og cigaretrøg indeholder mange kræftfremkaldende stoffer eller toksiner kendt for at bidrage til væksten af kræftceller . Disse omfatter benzen , cyanid , formaldehyd og mange andre kemikalier . Skrå også indeholder disse kræftfremkaldende kemikalier , undtagen i stedet for at blive absorberet i lungerne kemikalierne langsomt siver direkte ind i vævet i munden .

fjerne alkohol Brug


Jo højere brugen af alkohol , jo højere den øgede risiko af mund kræft , ifølge National Cancer Institute . Mund kræft forebyggelse bør omfatte eliminering eller i det mindste betydeligt begrænse mængden af indtaget alkohol . Pletter af hvid væv i slimhinderne i munden kan indikere tilstedeværelsen af præ-kræftceller . De to fælles Munden kræft omfatte leukoplakia og erthyroplakia . Personer, der både drikker alkohol og brug tobaksvarer løber en større risiko for at udvikle mund kræft end personer, der kun bruge ét af disse produkter .

begrænser soleksponering


The National Cancer Institute viser, at store mængder af udsættelse for sol kan øge risikofaktorerne for at udvikle munden kræft . Mund kræft forebyggende foranstaltninger bør træffes ved hjælp af læbepomade og solcreme med en høj SPF værdi , som vil forhindre optagelsen af UVB-og UVA stråler på læberne og det omgivende væv . Mundtlig kræft i læberne ofte i begyndelsen forekomme som små mundsår eller ligner små forkølelsessår . Imidlertid har de ikke helbrede , og de kan væksten større og har udefineret grænser .

Eliminer Marijuana ryger

The National Cancer Institute viser, at der er en stærk forbindelse mellem munden kræft og marihuana rygning . Selv om det i de fleste tilfælde har yderligere kemikalier ikke er føjet til hash , der er røget , det naturlige kemikalier , som er indeholdt i røgen er stærkt korreleret til udviklingen af oral kræft i læber , mund og luftrør . Derudover personer smittet med den menneskelige papillomovirus ( HPV ) har en stor sandsynlighed for at udvikle munden kræft , hvis de også ryger hash .

Forbedre Kost

Ifølge National Cancer Institute , en af de bedste munden forebyggelse af kræft foranstaltninger, der kan ske er at spise en kost rig på frugt og grøntsager . Frugt og grøntsager , der er mørkegrønne og skyggefulde eller lyse orange , rød og gul i farven indeholder kræft-forebyggelse beta-carotener og frie radikaler , som formodes at bidrage til at mindske væksten af unormale kræftceller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------