Position: hotel888 > 5 >

niveau 1 brystkræft prognose

   Bortset fra hudkræft er brystkræft den mest almindelige form for kræft hos kvinder . Fase 1 brystkræft er en lille svulst normalt mindre end 2 cm . I fase 1 brystkræft tumoren er begrænset til bryst og har ikke spredt sig til andre dele af kroppen

Symptomer


Etape 1 brystkræft kan indeholde en smertefri klump fundet i brystet . I nogle tilfælde kan en klump blive opdaget i lymfeknuderne under armen i stedet for i brystet .

Behandling


Behandling af etape 1 brystkræft kan indgå en lumpektomi , mens det faste fjernes fra brystet . Yderligere behandlinger kan omfatte stråling , kemoterapi , hormonbehandling og biologiske terapi .

Research


Ifølge Society for Women 's Health Research , " Selv om hjertesygdomme har en højere dødelighed i amerikanske kvinder , et stort flertal af kvinderne siger, Brystkræft er den sygdom , de frygter mest. " Imidlertid har fremskridtene i behandling steg overlevelsesprocenten dramatisk , så , selvom det er den mest almindelige kræftform , er det ikke længere den førende kræft dræber af kvinder i U. S.

Tidlig detektion

Tidlig opdagelse er den vigtigste faktor er fase 1 brystkræft overlevelse . En rutinemæssig årlig mammografi bør preformed i kvinde over 40 år .

Prognose

Ifølge American Cancer Society mere kvinde overlever etape 1 brystkræft end nogen anden fase . Prognosen for etape 1 brystkræft har en høj 5-årig succesrate-næsten 100 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------