Position: hotel888 > 5 >

vitaminer er forbundet med et fald i brystkræft

   Kun overgået af hudkræft , brystkræft er den mest almindeligt diagnosticeret kræft for kvinder i USA . Mere end én ud af fire kræftformer brystkræft , og brystkræft for amerikanske kvinder er 13 procent , eller hver ottende . Mens forskere kamp over nøjagtige oplysninger om en cancer-forebyggelse livsstil , der er vitaminer i forbindelse med sygdommen , som kan opveje de risici

rolle af C-vitamin


C-vitamin er en kraftig antioxidant , der hjælper neutraliserer frie radikaler . Frie radikaler er skadelige molekyler i kroppen , som stjæler elektroner fra sunde molekyler , beskadigelse af en celles membran såvel som de genetiske materiale . C-vitamin sparer celler ved at tilbyde gratis radikaler deres egne elektroner , og tilbyder en beskyttende effekt mod brystkræft .

Ifølge Nurses ' Health Study , præmenopausale kvinder med en familiær disposition for brystkræft , der tilføjes lidt over 200 mg C-vitamin om dagen til deres kost havde en 63 procent nedsat risiko for brystkræft end kvinder , som indtog 70 mg dagligt . Hertil kommer , rapporterede den svenske Mammografi Kohorte , at overvægtige kvinder , der forbruges 110 mg C-vitamin dagligt gennem maden havde en 39 procent reduktion for at udvikle brystkræft i forhold til overvægtige kvinder , der blot indtages 31 mg daglig .

Excellent Vitamin E


Ligesom vitamin C , E-vitamin er en antioxidant . I en anden undersøgelse fra Nurses ' Health Study , 83. 234 kvinder, der ikke har brystkræft blev vurderet over en periode på 14 år . Den forskning viste, at mens E-vitamin kan beskytte mod miljømæssigt induceret brystkræft , har den langt flere fordele i at reducere genetiske-disponerede brystkræft . I undersøgelsen , havde præmenopausale kvinder med en familiær disposition for brystkræft , der forbruges højere doser af E-vitamin en 43 procent nedsat risiko for at udvikle brystkræft sammenlignet med en mindre 16 procent risikoreduktion for kvinder , der ikke har en familie historie af brystkræft .

D-vitamin Defense


Kvinder med D-vitamin mangler er en større risiko for at udvikle brystkræft . Vitamin ser ud til at stimulere et protein , der reducerer væksten af brystkræftceller . Ifølge Journal of Biological Chemistry , har kvinder med vitamin D niveauer over 53 nanogram per milliliter ( ng /ml ) en 50 procent reduktion i udviklingen af brystkræft som kvinder med på 13 ng /ml .

Beta-caroten for Breast

Beta-caroten , det gule pigment findes i frugt og grønt , er en kraftig antioxidant ligner vitamin C og E. Ifølge Institut for Biokemi ved Tufts University School of Medicine , store doser af beta-caroten kan falde kræft tumorer . Bare ved at spise en tredjedel af en gulerod dagligt , kan postmenopausale kvinder reducere deres risiko for brystkræft med 50 procent .

Doseringer

Den Kræftbehandling Center of America anbefaler ikke at tage C-vitamin , hvis du er tilbøjelig til nyresten . Ellers er 250 til 1. 000 mg anbefales , taget i doser på to eller tre gange om dagen .

Overbelastning på D-vitamin kan være giftige , så du skal ikke tage mere end 600 internationale enheder ( IE ) dagligt medmindre ordineret af din læge .

E-vitamin anbefalinger angiver 400 IE dagligt . Kontakt din læge , hvis du tager blodfortyndende medicin .

Beta-caroten kan tages i daglige beløb på 10. 000 til 25. 000 IE .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------