Position: hotel888 > 5 >

barn ørepine retsmidler

   Beskæftiger sig med en ørepine hos et barn kan være ganske traumatisk for en forælder , især når barnet er ikke gammel nok til at udtrykke , hvor det gør ondt . En forælder kan ofte fortælle en lille barn har en ørepine , fordi småbørn har tendens til at slæbebåd på deres ører , kop deres håndflader over øret , eller vippe hovedet lidt til den ene eller den anden side , alle ledsaget af irritabilitet eller gråd , nogle gange begge dele.

Varmt og koldt Relief


Undersøg barnets ørerne på regelmæssig basis for at forhindre akkumulering af voks eller snavs , eller at få øje på tegn på infektion i øret eller allergiske reaktioner , der ofte påpeget af rødme , hævelse og ømhed . Home retsmidler for earaches har arbejdet i generationer . Prøv at placere en varm vaskeklud mod det ydre øre første , som ofte er med til at lindre smerter . Du kan også prøve en kold eller ispose , altid pakket ind i en vaskeklud eller håndklæde så is eller køleelementer ikke kommer i direkte kontakt med øret , der kan fremstille ubehag til en allerede temperamentsfulde barn .

Herbal Blandinger


Bland en spiseskefuld af knust nelliker i 1 /4 kop olivenolie og varme, indtil varm . Lad blandingen sidde i omkring femten minutter, og derefter har dit barn ligge på hans eller hendes side , det syge øre vender mod loftet . Brug en pipette eller skeen , tilsættes forsigtigt fem eller seks dråber af blandingen ind i øregangen . Har barnet lå stille i omkring ti minutter. Hvis barnet er modstandsdygtig over for om der stadig , opmuntre ham eller hende til at lægge endnu mindst et minut og derefter placere et stykke vat i øret for at holde væsken på plads . Denne proces kan udføres flere gange om dagen til lindring af hævelser , betændelse og smerter .

Et andet fælles hjem afhjælpe er at placere ca 3-4 dråber Lobelia ekstrakt (som findes i de fleste naturlige helsekost butikker ) ind i øregangen . Tilskynde barnet til at lægge endnu et par minutter . Stil en anden dråbe ekstrakt på din fingerspids og gnid og massage blidt ind i huden af det ydre øre . Den masserer vil også medvirke til at give lindring af smerter . Anvendelse af løg saft i øret også letter infektion og smerte . Placere en 1 /4 " skive af løg over øret og dækker med en varm klud også giver lindring .

Antibiotika


Spørg din læge om antibiotika , hvis dit barn lider af en ørepine i mere end 24 timer. Ifølge American Academy of Pediatrics , bør spædbørn under 6 måneder gives et antibiotikum , hvis børnelæge mener barnet har akut otitis media , en fælles øre infektion blandt børn . Almindeligt ordineret antibiotika kan omfatte penicillin , sulfonamid , cefalosporin og erythromycin . Den børnelæge kan også foreslå over -the-counter smertestillende medicin som Children's Tylenol , Advil eller motrin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------