Position: hotel888 > 5 >

brystkræftgen test & terapi

   Brystkræft er en ondartet vækst , der begynder i brystvævet . Brystkræft er mere udbredt hos kvinder , selv om mænd kan få det også . Efter hudkræft , er brystkræft den næstmest diagnosticeret kræft hos kvinder , ifølge Mayo Foundation for Medicinsk Uddannelse og Forskning .

Hvis du er en kvinde på betydelig fare på grund af familiens historie , mener gentest

Hvornår er Geneting test udført ?


En væsentlig familiær disposition for denne form for kræft er defineret som en person , der har to eller flere nære familiemedlemmer medlemmer, der har haft brystkræft : mor , far , søster , bror , bedsteforældre , tanter og onkler . En familie historie af brystkræft er ikke nødvendigvis betyder, at du vil udvikle brystkræft , det gør sætte dig i større fare , ifølge National Cancer Institute

Hvad er testet for


Læger analysere dine gener at lede efter . ? specifikke mutationer . I brystkræft , forekommer disse mutationer i BRCA -1 og BRCA -2 gener , som kan overføres fra enten din mor eller far . Hvis en mutation er fundet , er en patient overvåges nøje med mammografi og bryst undersøgelser med henblik på at fange brystkræft i sin tidligste stadier . Ikke alle personer, der har disse mutationer vil udvikle brystkræft . Nogle er simpelthen bærere af mutationen , hvilket betyder, at de kan passere muterede gener på afkom . Mutationer i disse gener er årsagen til omkring 5 til 10 procent af alle brystkræfttilfælde i henhold til American Cancer Institute .

Andre Mutationer


Andre genmutationer fremkalde brystkræft , også . Mutationer i generne TP53 , PTEN , STK11/LBK1 , CDH1 , CHEK2 , ATM , MLH1 og MSH2 også prædisponere for dig at brystkræft , selv om mutationer i disse gener er ansvarlige for færre brystkræft tilfælde end de BRAC gener ( American Cancer Society , 2009 ) .

Udgifter til Genundersøgelser

Gentest kan variere i koste alt fra hundredvis af dollars til tusindvis af dollars . Dækningen varierer fra forsikringsselskabet og politik. En patient er identificeret som havende BRAC gen kan potentielt betale højere præmier for forsikringer , selv om lovligheden af dette ikke er blevet oprettet eller testet i 2009.

Gene Test og Terapi

Kvinder , der ikke har nogen aktuelle tegn eller symptomer af brystkræft , men har en væsentlig historie om kræft i familien , bør underkastes gentest . Selv om det kan være skræmmende at vide, at du har disse muterede gener , med kræft er det altid bedre at kende før end senere . Kræft er ofte uhelbredelig i dets senere faser , men i sin tidligere stadier kan helbredes med behandlinger , ifølge American Cancer Society .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------