Position: hotel888 > 5 >

effekten af rygning på lungerne

   Den vejafgift af cigaretrøg på lungerne kan måles i hundreder af tusinder af døde og andre utallige vejrtrækning sygdomme hos rygere hvert år . Afgørende for menneskers liv , er dine lunger ikke udstyret til at modstå konstant udsættelse for røg uden at udvikle livstruende sygdomme

betragtning af toksiner


Cigaretrygning frakker lungerne med et giftigt partikler kendt som tjære . Denne proces sker i stort set samme måde som sod frakker skorstene fra pejse . Men i modsætning til skorstene , som ofte er udformet fra sten eller mursten , er menneskers lunger lavet af meget tynde , sarte væv ikke er bestemt til giftig røg indtag . Cigaretrøg indeholder så mange som 250 kemikalier kendt for at være giftige, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse .

Resulterende Sundhed virkning på lungerne


Den konstante irritation af tjære-producerende røg i lungerne kan føre til en vejrtrækning sygdom, kendt som emfysem . Emfysem forstyrrer den normale vejrtrækning , ofte belaboring den proces, eller som fører til åndenød , ifølge Cedars-Sinai Medical Center . CDC rapporterer, at rygning også forårsager omkring 90 procent af lungekræft dødsfald blandt mænd og næsten 80 procent af disse dødsfald hos kvinder . Kræft resultater fra den konstante irritation af lungevævet , som toksiner i cigaretrøg . Cedars-Sinai konkluderer , at risikoen for lungekræft er 30 gange større hos rygere end hos ikke-rygere , og at en ud af syv mennesker , der ryger to pakker eller mere pr dag vil dø af lungekræft .

endelige resultater af rygning


Rygning sygdomme årsag omkring 430. 000 amerikanske dødsfald om året , eller omkring en ud af fem dødsfald i landet , ifølge CDC . Rygning hævder flere liv end hiv /aids , ulovlig narkotika og alkohol, motorkøretøjer skader , selvmord og mord tilsammen .

Misforståelser

Cigaret fremstiller producere " light " cigaretter som et svar til industrien kritikere , der hævder , at dens produkter indeholder usikre tjæreindhold . Rygere af light-cigaretter kan tro de produkter give mindre af en indvirkning på sundheden på lungerne . Men , CDC og en undersøgelse offentliggjort af tyrkiske forskere i 2007, gjort gældende, at den formodede lavere tjæreindhold cigaretter tage så høje eller højere en vejafgift på sundheden , fordi brugerne af disse produkter en tendens til at trække hårdere på cigaretter , trække toksiner dybere ind deres lunger .

Fordele ved Afslutning

CDC rapporterer, at rygere , der sparke vane sænke deres risiko for lungekræft og andre former for kræft , hjertesygdomme , slagtilfælde og vaskulære sygdomme. Rygere, der afslutter ofte oplever færre luftvejssygdomme og betingelser , som hoste og åndenød . Kvinder , der afslutter mindske risikoen for infertilitet eller ved at have børn med lav fødselsvægt eller andre fosterskader .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------