Position: hotel888 > 5 >

galdeblære kræft symptomer

   Kræft i galdeblæren opstår , når uregelmæssige celler form i vævet i galdeblæren . Det er en ekstremt sjælden sygdom , der er vanskelig at diagnosticere i sin tidlige fase

Funktion


galdeblæren er en pæreformet organ placeret direkte under leveren i den øverste del af maven . Den gemmer og frigiver galde , en væske , der fordøjer fedt , når maven og tarmene nedbryde mad .

Tidlig Skilte


Desværre , tidlige stadier af kræft i galdeblæren er typisk asymptomatiske , ikke forårsager genkendelig tegn . Normalt , med den tid, du oplever nogen symptomer , har kræft allerede spredt sig til andre organer i kroppen .

Symptomer


Avanceret galdeblæren kræft kan medføre kraftige smerter i øverste højre del af maven , kvalme , opkastning , feber og kløe . Andre , mindre almindelige symptomer er abdominal oppustethed , appetitløshed og uforklarligt vægttab .

Gulsot

Det mest fremtrædende tegn på fremskreden galdeblæren kræft er gulsot , en tilstand, hvor opbygningen af galdesalte forårsager huden og det hvide af øjnene skal vises gul.

Detection

Der er ingen test , der opdage tidlige galdeblæren kræft . Diagnose generelt opstår utilsigtet ved behandling af andre sygdomme eller efter tumor har udviklet sig nok til at forårsage symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------