Position: hotel888 > 5 >

hvilke metoder der bruges til at rekonstruere brystet efter en mastektomi ?

   Brystrekonstruktion er en kirurgisk procedure, der har til formål at genopbygge konturen af brystet , herunder brystvorten og areola . Det er normalt udføres for patienter, der har gennemgået mastectomies eller dem , der har fået uønskede resultater , såsom en forkludret brystløft efter at gå gennem kosmetisk kirurgi . Flere metoder til at brystrekonstruktion

Skin udvidelse med brystimplantater


Skin ekspansion er fælles metode , der anvendes i brystrekonstruktion . Det gøres ved at indsætte en lille væv expander ligner en ballon , under hudens overflade . Processen med at indsætte væv expanderen typisk tager omkring 45 minutter . Regelmæssigt, en spændvidde på uger eller endda måneder , sprøjter kirurgen saltvand ( salt-vand ) løsning at strække og udvide huden.

Når ballonen expander har nået den ønskede størrelse , kan det så blive fjernet og erstattet med permanente brystimplantater . Efter at huden er færdig stretching , kan rekonstruktion af brystvorten og areola region derefter udføres .

Saline Implantater


Saline implantater er en potentiel valg for implantater i brystrekonstruktion . Hvis saltvand implantater er valgt , er det væv eller huden expander erstattet med en saltopløsning implantat . En fordel ved saltvand implantater er , at saltvand kan indsprøjtes over tid for at justere størrelsen af implantatet . Nogle mennesker mener også, at saltvand har en mere naturlig føler for det .

silikone implantater


Silikoneimplantater er implantater fyldt med saltvand gel . Hvis en silikone implantat er brugt , kan det ikke indsættes , før huden er blevet strakt store nok til implantatet til at passe . Silikoneimplantater er fyldt , og størrelsen kan ikke ændres eller justeres , når implantatet er blevet indsat i brystet , medmindre du har en anden procedure , skal du fjerne silikone implantatet , og sat i en anden størrelse implantat .

Flap Genopbygning

Et andet fælles procedure er Flap Byggeri . Det bruger væv fra andre dele af patientens krop som lår , ryg , mave , eller balder . Normalt er donor væv fra maven for eksempel , efterlades tilsluttet kilden til at opretholde sin blodforsyning . Dette gøres ved tunneling venerne under hudens overflade til sin nye hjemmeside . Eller kan det helt være afskåret , og vil blot tilslutte ny blodforsyningen til dem . En Ulempen ved denne form for procedure er arvæv , der er tilbage i både bryst og donor -området . Tissue afvisning er aldrig et problem selv, da donor og modtager er én.

Men da flappen konstruktioner indebærer håndtering af blodkar , patienter, som har sukkersyge , vaskulær bindevævssygdom , eller dem, der ryger er typisk afviste ansøgere til denne procedure .

Flap konstruktioner tager længere tid at udføre i forhold til brystimplantater kirurgi . Flap procedurer tager typisk omkring 4 til 5 timer . Fredning er også længere . Patienter, der undergår en klap konstruktion ophold på hospitalet i tre til syv dage i modsætning til de mulige en-dages ophold på brystimplantater patienter . Dog er resultatet af en flap procedure siges at være mere naturligt udseende .

Recovery

brystrekonstruktion patienter vil forblive på hospitalet enten for bare en dag eller op til 5 til 7 dage efter operationen . Sting vil blive fjernet efter 7 til 10 dage .

Efter operationen vil patienterne opleve moderate smerter , træthed og ubehag i flere uger. Patienter bør hvile og undgå enhver anstrengende fysiske aktiviteter . Ingen tunge løft , ingen sport , og ingen seksuel aktivitet op til 6 uger for hurtigere genopretning .

Selvom fuld tilbagebetaling kan forventes i 6 uger, kirurger udfører normalt brystvorte genopbygning efter 8 uger. Det er også den tid, kirurger præciserer de naturlige bryster for mere symmetri . Dette forbedrer det æstetiske af brysterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------