Position: hotel888 > 5 >

lymfoblastær leukæmi symptomer

   Lymfoblastær leukæmi symptomer findes hos børn . Dette er en kræftform , der findes i knoglemarven , lymfeknuder og milt . Selv om cirka 20 procent af alle kræfttilfælde kan tilskrives lymfoblastær leukæmi , det er den mest almindelige form for kræft hos børn . Lymfoblastær leukæmi er ofte en pludselig indsættende sygdom og fører til anæmi . Da knoglemarven svigter , symptomer på træthed , til lav blodpladetal , unormale hvide blodlegemer blodtal og en tendens blå mærker eller bløder let kan opstå .

Anæmi


Ifølge University of San Francisco Children 's Hospital ( UCSF ) , lymfoblastær leukæmi påvirker de røde blodlegemer børn er berørt af denne type af kræft . Normalt røde blodlegemer transporterer ilt i hele kredsløbet . Af lymfocyt celler , som er oprettet i knoglemarven , ikke fuldt ud modne og som følge heraf ikke er i stand til at bekæmpe infektioner . Således barnet med lymfoblastær leukæmi bliver meget anæmisk .

recidiverende infektioner


lymfoblastær leukæmi er en form for kræft , der forstyrrer kroppens evne til at skabe og opretholde en sund røde blodlegemer tæller , hvilket fører til anæmi . Ifølge UCSF , er børn med anæmi forbehold tilbagevendende infektioner af enhver art, herunder luftvejssygdomme, bakterie-og virusinfektioner . Børn med lymfoblastær leukæmi symptomer , som normalt ville være i stand til at kæmpe mod en lille kold pludselig genstand for at blive syg på reneste eksponering til en ven eller peer , der er syg . Infektioner kan omfatte en feber , løbende næse eller hoste .

Smerter


Ifølge University of San Francisco , Children 's Hospital , børn med lymfoblastær leukæmi symptomer ofte føler smerte i deres led og knogler , fordi knoglemarven er overfyldt , fordi det er overproduktion blodlegemer , der ikke modnes . Dette kan være en af de første symptomer , at forældre bliver opmærksomme på som børn klager over, at deres ben , hofter og knæ gør ondt . Disse symptomer er ofte ikke lindres ved hjælp af børns aspirin eller Tylenol .

Problemer Vejrtrækning

Børn med lymfoblastær leukæmi symptomer har ofte problemer vejrtrækning , ifølge UCSF . Lymfocytter samles omkring thalamus , som er placeret i brystet . Dette kan medføre tryk i brystet og problemer med oppumpning lungerne , da brystet er trykket ned af massen . Andre symptomer på denne komplikation omfatter hvæsende vejrtrækning og hoste og kan have behov for øjeblikkelig medicinsk behandling .

Mavesmerter

En af de symptomer , som børn med lymfoblastær leukæmi kan opleve er smerte og tryk i deres mave og nyrer . Ifølge UCSF , skyldes det, at milten , som påvirker immunsystemet og gemmer blod , kan være oppustet med ekstra blodlegemer . Desuden kan nyrerne og leveren bliver opsvulmet som lymfocytter samles i disse organer . Børn kan klage over mavesmerter , eller at de føler sig " fuld " eller oppustet som deres indre organer bliver hævede og smertefulde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------