Position: hotel888 > 5 >

test for og diagnosticering af mavekræft

   Ifølge National Cancer Institute , i 2009 vil der være omkring 21. 130 nye tilfælde af mavekræft samt 10. 620 dødsfald som følge af mavekræft

typer af tumorer


Mavekræft tumorer kan være godartet , også kaldet "ikke-kræft , eller maligne , også kaldet kræft . Tumorer kan metastaserer til andre væv og organer , der forårsager skade .

Symptomer


Symptomer på mavekræft omfatter ubehag i maven , en følelse fuld eller oppustet efter et lille måltid , kvalme , opkastning og vægttab . Klare symptomer er ikke altid påvises i de tidlige stadier af mavekræft .

fysisk undersøgelse


Det første skridt mod at diagnosticere mavekræft er en fysisk eksamen for at lede efter tilstedeværelse af symptomer og blodprøver . Du læge vil drøfte med dig yderligere forsøg , som er indiceret til din situation

diagnostisk test

Test til at diagnosticere mavekræft omfatter en øvre GI -serien , som indebærer at drikke en løsning og tage røntgenbilleder . endoskopi , der gør det muligt for lægen at se din mave via en tændt rør med et kamera for enden og en biopsi , som er den eneste bestemt måde at afgøre, om kræftcellerne er til stede .

Behandling

Mavekræft er behandlet med operation for at fjerne en del af eller hele maven , kemoterapi og strålebehandling . Kræftceller bliver dræbt med kemoterapi ved at bruge stoffer og med strålebehandling ved hjælp af høj-energi stråler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------