Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan gemme tatas

   Der er en ny sætning , når det kommer til brystkræftmåned . " Gem tatas "har været pudset på bumper stickers , t-shirts , og stifter i hele Amerika i et forsøg på at fremme brystkræft bevidsthed . Der er et par enkle trin , at enhver kvinde kan tage for at redde deres tatas og hjælpe andre til at gøre det samme
1

Gem dine egne tatas ved at gøre en månedlig selv brystundersøgelse . Tjek dine bryster og se efter eventuelle visuelle ændringer , såsom en forskel i form eller størrelse . Også kigge efter en usædvanlig udslæt eller smilehuller . Den bedste måde at lede efter disse ændringer er ved at stå foran et stort spejl med hænderne bag hovedet . Dernæst tager den hånd, der er på den anden side af brystet , du kommer til at undersøge og bruge fingrene til at føle brystet . En måde du kan gøre dette på er ved at bruge din finger tips og flytte dem i en cirkulær bevægelse over hele brystet , herunder brystvorterne . Fornemmelse for eventuelle klumper og se efter usædvanlige udflåd fra brystvorterne . Drøfte alle usædvanlige fund med din læge . For en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan man gør en selvstændig brystundersøgelse , se nedenstående ressourcer .
2 .

Tilskynde alle dine veninder til at undersøge deres tatas . Dette er en vogn , som du ønsker alle at hoppe på . Begynder at udvikle ansvarlighed partnere, hvor du sikre, at alle du laver din månedlige selv bryst eksamener .
3 .
Kend din families historie og følge lægens anbefaling om , hvornår de skal komme mammografi . Det kan variere fra kvinde til kvinde baseret på , hvis din familie har en historie af brystkræft og andre reproduktive kræftformer . Hvis brystkræft kører i din familie , opmuntre andre til at få deres mammografi .
4 .
Deltage i Breast Cancer Awareness aktiviteter såsom vandreture , 5 Ks , der minder kvinder til at have eksamen , og hjælpe at rejse penge til brystkræftforskning . Tjek steder som Susan G. Komen for Cure og Red Tatas . Saml yoghurt låg og sende dem ind Stolt bære pink bånd og omfavne være en kvinde ved at beskytte en af de mest fremtrædende træk ved kvindelighed .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------