Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan spotte advarselstegn af lungehindekræft

  Mesotheliom er en snigende form for kræft, som invaderer foring af kroppens indre organer . Du har måske set flere reklamer for lungehindekræft på tv . Det er fordi lungehindekræft er næsten udelukkende forårsaget af asbest , som har foranlediget flere retssager fra udsatte ofre . Her er nogle fakta og advarselssignaler at afgøre, om du kan være i fare for lungehindekræft

Du skal bruge: . .
kropsbevidsthed


en
Find ud af om du har været udsat for asbest . Asbest er en silikat , fiber materiale, der blev almindeligt anvendt i slutningen af det 19. og 20. århundrede som isolering på grund af sin varme-resistente egenskaber . I 1989 forbød den amerikanske føderale regering asbest og begyndte udfasning af de eksisterende bygninger. Men hvis du har arbejdet eller bor i en bygning opført før 1989 , er der en risiko for, at det kan have asbest . Symptons vises muligvis ikke i din krop , indtil årtier efter din udsættelse for asbest .

to .
Bestem dine symptomer . Der er en række symptomer på lungehindekræft , herunder vægttab , anæmi , feber , åndedrætsbesvær , hvæsende vejrtrækning, brystsmerter , hostede op blod , mavesmerter , gulsot og lavt blodsukker . Den nøjagtige Symptomerne vil afhænge af , hvilken del af kroppen , og som organer tumorer påvirker .
3 .
Se en læge . Der er ingen screening proces for lungehindekræft , så hvis din læge har mistanke om han eller hun kan kræve X-stråler og biopsier at fremsætte en officiel diagnose .

gode råd og advarsler • Hvis du er diagnosticeret , kan du søge en advokat . Den første retssager om lungehindekræft begyndte i 1929 og der har været mange siden .
 • Som altid , konsultere din læge , hvis du føler det som om du har nogen symptomer på lungehindekræft eller nogen anden sygdom . Internettet er ikke en diagnostisk erstatning for en medicinsk uddannet person.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------