Position: sygdoms > 5 >

kosttilskud og prostatakræft

   Kosttilskud er blevet en del af at forebygge prostatakræft . I løbet af de seneste ti år har gennemført flere undersøgelser på højt respekteret forskningsinstitutioner i Europa og USA bekræfter effektiviteten af kosttilskud i forebyggelsen prostata cancer og cellevækst i forbindelse med sygdommen

Årsager


Den nøjagtige årsag til prostatakræft er ukendt . Forskning har vist, at nogle af de medvirkende faktorer er kost , genetik , arvelighed , alder og testosteron niveauer . Der er også tegn på, at mangler i visse kosttilskud kan fremkalde prostatakræft . For eksempel , Lancet en artikel offentliggjort i den velkendte og højt respekterede britiske medicinske tidsskrift konkluderede , at en manglende D-vitamin kan forårsage prostata cancer .

Typer


Som et resultat af flere kliniske forsøg blev kosttilskud testet i For at fastslå deres effektivitet i behandling og forebyggelse af prostatakræft . Disse tillæg er epigallaokatekin ( findes i grøn te ) , lycopen ( vandmelon , tomat og tomat-baserede produkter ) , selen ( valnød , fisk , oksekød , kalkun og kylling ) , genistein ( sojabønner , tofu og sojamælk ) , vitamin E ( vegetabilsk og nøddeolie , søde kartofler og mayonnaise ) og D-vitamin ( mejeriprodukter , morgenmadsprodukter og æg ) .

Funktion


Grøn te ( epigallaokatekin ) interfererer med biokemiske reaktioner af kræftceller . Under dens indflydelse , stoppe kræftcellerne deler og undertiden selvdestruerende . Lycopen reducerer væksten af kræftceller forårsaget af testosteron . E-vitamin kan forebygge prostatakræft på grund af sin antioxidant aktivitet og undertrykkelse af testosteron niveauer .

Advarsler

indtagelse af for meget folinsyre fra kosttilskud kan øge en mands risiko for prostatakræft . En 10 -årig undersøgelse konkluderet, at mænd , der tog folsyre kosttilskud står mere end dobbelt så stor risiko for prostatakræft , som dem, der ikke tager kosttilskud ifølge en rapport udfærdiget i marts 10 online udgave af Journal of National Cancer Institute . Forskerne konkluderede også, at indtagelse af for meget folinsyre ikke nødvendigvis gavnligt , men tilstrækkelige kan være .

Misforståelser

Nogle produkter på markedet i dag annoncere , at de er effektive til at fremme prostata sundhed og også foreslå, at de hjælper med forebygge prostatakræft . I de fleste tilfælde , dog er disse produkter ikke er blevet testet af Food and Drug Administration . Det er vigtigt, at forbrugerne ser i et produkt og finde ud af , om det er blevet vurderet , inden du køber det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------