Position: sygdoms > 5 >

alternativ medicin til behandling af kræft i bugspytkirtlen

   Kræft i bugspytkirtlen er en " lydløs dræber " , der normalt ikke udviser symptomer , indtil sygdommen er fremskreden . Ifølge National Cancer Institute , er 42. 470 personer diagnosticeret og 35. 240 dør hvert år i USA . Mindre end 5 procent af dem, diagnosticeret lever længere end fem år , og fritagelse er ekstremt sjældne . Konventionelle medicinske behandlinger omfatter kirurgi og kemoterapi . Kirurgi er usandsynligt , da det kræver , at kræften ikke har spredt sig , og kemoterapi er generelt effektivt kun at forlænge livet for en kort periode .

Nigella Sativa Seed Oil


Da den bibelske æra , har Nigella sativa , også kendt som sort spidskommen , været et populært urt i mellemøstlige kulturer til at afhjælpe en række sygdomme . Forskere på Thomas Jefferson University i Philadelphia har konstateret, at Nigella sativa frø olie er en alternativ behandling for kræft i bugspytkirtlen , som det blokerer pankreatiske cellevækst og forøger programmeret celledød .

Resveratrol


Resveratrol , længe kendt til at fjerne frie radikaler fra blodet , er en naturligt forekommende ingrediens i rødvin . Forskning på University of Rochester Medical Center viser , at resveratrol kan svække bugspytkirtelkræftceller , øge deres sårbarhed over for kemoterapi . Ledende forsker Paul Okunieff sagde " resveratrol synes at have en terapeutisk gevinst ved at gøre kræftcellerne mere følsomme for stråling og gør normalt væv mindre følsomme . " Denne antioxidant kan være en effektiv behandling , når der træffes i forbindelse med kemoterapi .

Grøn te og IP6


Som offentliggjort i Journal of Surgical Research , katekiner findes i grøn te og inositol hexaphosphate ( IP6 ) fundet i høj fiber fødevarer er blevet fundet af forskerne til at være effektive i behandling og forebyggelse af kræft i bugspytkirtlen . En kombination af disse stoffer blev fundet i væsentlig grad hindre væksten af kræft i bugspytkirtlen celler . Mens hver sammensatte gjorde langsom spredning på sin egen , resultater var større , når de kombineres . Katekiner og IP6 har vist sig at reducere risikoen for andre former for kræft og giver antioxidanter . IP6 kan findes i hele kerner , tørrede bønner , nødder , frø , ris , hvedekim og majs . Kosttilskud , der indeholder grøn te og IP6 også er til rådighed .

Oleander Plant

En undersøgelse ledet af MD Anderson forsker doktor Robert Newman konstateret, at en vandig ekstrakt af de Nerier anlægget blev anset for at udløse øget nedbrydning af kræft i bugspytkirtlen celler . Oleander ekstrakt er blevet vist i tidligere undersøgelser for at forhindre spredning af cancer , forhindre cellerne i at beskytte sig , når under angreb , inducere celledød og øge immunitet . Siden 1966 har en læge i Tyrkiet , Doctor H. Ziya Ozel , held behandlet tusindvis af patienter, som bruger oleander . Dette anlæg har været anvendt medicinsk i mindst 3. 500 år.

Kræftbehandling

Valget af en kræftbehandling program bør vurderes nøje med hjælp fra sundhedspersonale . Ovennævnte løsninger har vist meget lovende for kræft i bugspytkirtlen patienter og kan anvendes med øget synlighed over de kommende år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------