Position: sygdoms > 5 >

sygdomme forårsaget af solarier

   Selv indendørs garvning kan synes som en nem måde at bronze din hud , der er skadelige virkninger , der kan udvikle langsigtede . Solarium tilbyde kunderne hurtige måder at tan . Med kraftfulde solarier , der udleder ultraviolette stråler , er klienter tilbudt selv tans fra høj-intensitet stråler . Hudkræft , seksuelt overførte sygdomme og lang sigt øjenskader kan medføre , dog fra forkert garvning eller dårlig vedligeholdelse af solarier

Skin Cancer


Selv om en anslået 1. 000 dødsfald blev rapporteret i 2009 af National Cancer Institute , mere end 1 million nye tilfælde af hudkræft udviklet i 2009 . Indendørs solarium brug af høj intensitet ultraviolette stråler til gyldenbrune din hud . Denne eksponering kampe din huds evne til at reparere disse skader , som forårsager en garvning effekt . Kræft opstår, når DNA af din hud celler er beskadiget . Når disse beskadigede celler formere , danner de tumorer , der er pletter af kræft hudceller . På ekstreme , kan hudkræft medføre døden . De fleste tilfælde ikke ender i død og kan behandles ved at fjerne de unormale vækstrater .

Kønssygdom


Seksuelt overførte sygdomme kan overføres fra en person, der benytter samme Solariet til en anden person . Solarium er forpligtet til at desinficere deres solarier i mellem hver solbadet . Rengøring af sengen med et desinfektionsmiddel rydder seng fra eventuelle bakterier ikke sendes fra en person til en anden og dræber alle bakterier , der kan være voksende i sengen . Hvis du er usikker på din solarium rengøringsprocedurer sørg du spørger . Selv om chancerne for at pådrage sig en STD er lille , er det muligt med forkert rengøring .

Misforståelser


Selv om det er blevet foreslået, at aids kan overføres fra én person til en anden gennem en garvning seng , er det næsten umuligt for at dette sker. Kropsvæsker ville have til at gå fra en garvning seng klient til en anden . Sørg for at du tjekke med solcenter på deres politik med desinficerende hver seng . Hvis de siger, at de rent dem , spørg dem , om de bruger et desinfektionsmiddel , der dræber bakterier . De bør være i stand til at besvare disse spørgsmål , før du føler dig tryg garvning i deres salon for din sikkerhed .

Eye Skade

For at undgå permanent beskadigelse af dine øjne bære øje beskyttelsesbriller for hver solbadet . Ikke bruger øjenbeskyttelse du har en større chance for at udvikle former for grå stær eller hudkræft omkring dine øjne eller øjenlåg . Disse kræftformer er almindeligt forekommende , fordi dine øjne ikke er vant til solen .

Advarsel

Uddan dig selv på solarier , før du beslutter dig for at tan lang sigt . Læs det solcenter politik . Sørg for at det desinficerer sine senge , og altid bære beskyttelsesbriller . Hvis du brune på en regelmæssig basis , skal du sørge besøge din hudlæge en gang om året for en hud undersøge . Lægen vil kontrollere din krop for unormale bevoksninger for at beskytte dig mod at udvikle hudkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------