Position: sygdoms > 5 >

tegn og symptomer på lymfekræft i spædbørn

   Lymfom er en af de mest almindelige typer kræft findes hos spædbørn og børn . Tegn og symptomer på lymfom hos spædbørn er forskellige og bør undersøges af en læge . Der er to typer af lymfomer : Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom . Non- Hodgkin 's lymfom er mere tilbøjelige til at påvirke spædbørn og mindre børn , mens Hodgkins lymfom er mere sandsynligt hos unge og voksne . Begge typer af kræft påvirker lymfesystemet

forstørrede lymfeknuder


Ifølge American Cancer Society en af de primære symptomer på lymfom hos spædbørn er udvidelsen af lymfeknuderne . Lymfeknuder er placeret lige under huden i armhuler , begge sider af halsen , lysken , og underlivet . I nogle tilfælde kan hævelse af disse noder angiver et vilkårligt antal infektioner , men som lymfom tumorer vokser og øge i størrelse , kan lymfeknuder også bliver hævede og forstørre .

Abdominal Hævelse


Hvis lymfom er voksende i en spædbarn 's bughulen , kan det blive hævede og ømme at røre ved. The American Cancer Society , at hvis tumorer vokser i mave-tarmsystemet , kan tarmene blive blokeret, og problemer med at spise og fjerne affald kan forekomme . Kvalme og opkastninger kan også opstå som gastrisk system påvirkes . Det kan være af særlig interesse for spædbørn , fordi de ikke kan få tilstrækkelig næring .

SVC -syndrom


Et af de steder, hvor lymfom kræft kan vokse i brystet . Ifølge den amerikanske Cancer Society , som tumorer vokser i lymfekirtlerne placeret i brystet nær kraveben , kan de trykke på den overlegne vena cava ( SVC ) . Den Stående Veterinærkomité er den vigtigste arterie , der løber fra hjertet og leverer blod til arme og hoved . Da tumoren presser mod SVC , kan den begrænse blodgennemstrømning. Som et resultat , kan spædbørn udvikle en rød-blå skær i deres ansigter og armene kan blive hævet . SVC -syndrom er yderst alvorligt og bør behandles straks .

Åndedrætsbesvær

Et andet almindeligt symptom på lymfekræft hos spædbørn er vejrtrækningsproblemer . The American Cancer Society viser, at som lymfom tumorer vokser i lymfeknuderne i halsen , hals og øvre bryst , kan det presser på luftrøret og lungerne . Der kan skabe vejrtrækningsbesvær til spædbørn . Hoste, åndenød og problemer indånde kan alle være problemer , hvis lymfom er voksende i thymus , som er en sommerfugl-formet organ placeret i halsen tæt ved skjoldbruskkirtlen .

generelle Symptomer

Der er også en række generelle tegn og symptomer på lymfom hos spædbørn , at forældrene skal være opmærksomme på . Disse omfatter feber , svedtendens , nattesved og uforklaret vægttab . Selv om disse symptomer kan henføres til mange andre sygdomme hos spædbørn , når de opstår i kombination med en hævelse af lymfeknuderne , ømhed i maven eller problemer vejrtrækning , en konsultation hos en børnelæge er i orden , især hvis barnet også har hævet våben og /eller har et ansigt , der vises rødlig-blå .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------