Position: sygdoms > 5 >

vitimin c behandling til kræftpatienter

   C-vitamin er ofte offentliggøres som en antioxidant , der kan styrke dit immunforsvar ved at stimulere aktioner mod kræft agenter og derfor hjælpe med at behandle kræft . Der har været påstande om, at C-vitamin kan stoppe visse kræftformer fra udviklingslande i tillæg til at hæmme udbredelsen af eksisterende tumorer . Men den American Cancer Society ( ACS ) siger, at der ikke er noget bevis til støtte for krav , at C-vitamin har nogen reel værdi i behandlingen af kræft

supplerende behandling


C-vitamin har været brugt i mange år som et supplement til de traditionelle kræftbehandling . Ifølge Mayo Clinic , er der ingen endelig bevis for, at C-vitamin er et gavnligt supplement terapi . Mayo siger mere vel tilrettelagte undersøgelser skal udføres , før tyder C-vitamin har nogen kræftrelaterede fordele .

ACS siger kliniske forsøg med høje doser af C-vitamin kosttilskud har ikke vist denne antioxidant at være til nogen fordel, da en kræftbehandling . ACS siger forskere har mistanke om , at niveauerne , der når kroppen når det tages oralt er simpelthen ikke høje nok til at dræbe kræftceller

Intravenøs C-vitamin


Der har været påstande om, at kroppen har et andet svar til C-vitamin , når det er indgivet intravenøst ( gennem en IV ) , end når det tages oralt .

ACS siger, det er for tidligt at oplyse, hvilke eventuelle konsekvenser IV C-vitamin vil have i kræftbehandlingen indtil de kliniske forsøg er afsluttet .

Forebyggelse


ACS siger spise en kost rig C-vitamin , der omfatter frugt og grøntsager ( såsom citrusfrugter , bær , tomater , broccoli og spinat ) er blevet associeret med en lavere risiko for visse kræftformer i befolkningsundersøgelser .

Det er imidlertid uklart, om disse fordele er udelukkende skyldes vitamin C, som findes i disse fødevarer .

ACS påpeger også, at C-vitamin kosttilskud ikke har været forbundet med denne mulige beskyttende virkning mod kræft .

Forholdsregler

ACS siger vitamin C tilskud af op til 2. 000 mg ( 2 gram ) om dagen er generelt anses for at være sikker .

Ifølge ACS , typisk er mest onkologer anbefale, at kræftpatienter, afstå fra at tage gram-størrelse doser af C-vitamin under behandlingen.

Folk, der har kræft , bør rådføre sig med deres læge, før du tager C-vitamin -tilskud.

Konklusion

ACS siger mange undersøgelser har vist, at du kan sænke din risiko for at få kræft ved at spise en kost rig på fødevarer , der indeholder vitamin C. Men der er ingen fast bevis på, at C-vitamin , der er indeholdt i fødevarer eller i kosttilskud, er en effektiv kræft kæmper behandling .

National Cancer Institute ( NCI ) siger undersøgelser med dyr og cellekulturer tyder antioxidanter ( herunder vitaminer C , E og A , og andre ) kan forsinke eller eventuelt forhindre udviklingen af kræft . Men mere seneste store , kliniske forsøg var modstridende resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------