Position: hotel888 > 5 >

alternativ medicin for metastatisk brystkræft

   Der er mange dokumenterede tilfælde af mennesker, der var sendt hjem for at dø af dødelige sygdomme finde naturlige midler til at helbrede deres sygdom . Metastatisk brystkræft er den mest avancerede stadium af brystkræft . Kræften har spredt sig fra brystet til andre organer . Vestlig medicin giver ingen kur eller endda håb om fritagelse på dette tidspunkt , kun forsøg på at udvide en kvindes liv , og minimere smerte og lidelse . Healing kræver at handle og søge alternativer , og når diagnosticeret med metastatisk brystkræft , skal du kæmpe for dit liv .

velsignelse i forklædning


Manglende ortodokse behandlinger for metastatisk brystkræft kan være en velsignelse i forklædning . Kemoterapi og strålebehandling er barske , men nogle gange lykkes efterfulgt af en foryngende kost og livsstil . Sygdomme tvinge os til at kigge efter alternativer til medicin , der forårsager yderligere sygdom og svække immunforsvaret . Ud af denne kamp for overlevelse vi opdager sandheden om naturmedicin og healing .

Alternative Behandlinger for metastatisk kræft


Kig efter kræft overlevende , der blev behandlet deres sygdom naturligt . Dr. Lorraine Day , en overlevende fra metastatisk brystkræft , vendte hendes helbred rundt og vendes hendes kræft med naturmedicin . Hun dokumenter hendes tumor med billeder og biopsi rapporter om hendes hjemmeside . Dr. Day bruger en sund , vegansk kost fuld af friske frugter og grøntsager , frisk juice , byg græs og andre naturlige kosttilskud for at genoprette immunsystemet og fjerne sygdomme.

Kost


Skift din kost . Indarbejd friske frugter og grøntsager , fuldkorn , bælgfrugter , masser af vand , frisk frugt -og grøntsagsjuice og fjerne forarbejdede fødevarer og kød . Prøv kosttilskud såsom spirulina og byg græs , greens er kendt for at hæmme tumorer og beskytte kroppen fra kræft . Forbruge kun rene , naturlige fødevarer og spise for at fremme dit helbred , ikke blot for nydelse og glæde .

professionel vejledning

Søg naturlige praktikere til at guide og støtte din helbredelse . Der er naturlige healere og vestlige læger dedikeret til at finde sundhed og trivsel for deres patienter . Kig efter en læge, der lytter til dig , er villig til at prøve alternative behandlingsformer , og mener du kan helbrede . Må ikke gå på kompromis eller forlig. Dette er dit helbred og i sidste ende dit liv .

Bliv Positive

Hold et positivt livssyn . Kig på sygdommen som den største udfordring i dit liv og være fokuseret og dedikeret i din opsving . Tal med andre efterladte . Uanset om de er kræft overlevende og efterladte andre traumer eller sygdomme , de alle brug for mod og disciplin til at helbrede . Finde styrke i at vide er du ikke alene og nå ud . Der er folk derude, som har helbredt sig af dødelige sygdomme trods af, hvor mange år deres læge fortalte dem, at de var nødt til at leve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------