Position: hotel888 > 5 >

bryst lobe lidelser

   Den mest almindelige type brystkræft lap lidelse er brystkræft . Der er mange varianter af brystkræft , der er primært opdelt i to typer ( lokaliseret , og den slags, spreder sig til andre dele af kroppen ) . Tidlig opdagelse er afgørende for behandlingen . Som et resultat , selv-eksamen mammografi og biopsier er alle , men afgørende

Fakta


Bryster består cirka 15 til 20 sektioner, der kaldes lapper . Lappe er opdelt i lobules ( endnu mindre sektioner ) , med bittesmå pærer i enderne . Disse små pærer er ansvarlige for mælkeproduktion . Kamre , lobules og pærer er forbundet via kanaler ( små rør , at transport mælk til brystvorten ) .

Breast Cancer


Brystkræft er en generel gruppe af kræft kaldes karcinomer . Brystkræft er klassificeret som enten infiltrerer ( invasiv ) eller lokaliseret ( in situ ) cancer . Brystkræft er fundet i mælk-producerende væv af brystet . De fleste har oprindelse i kanalerne , men kræftceller i lapper og lobules er stadig udbredt . Ifølge bogen " sygdomme og lidelser , " de fleste carcinomer ( ca. 80 procent ) kan påvises ved en mammografi , og når de opdages tidligt , kan behandles .

Typer


I stedet brystkræft refererer til celler, har ikke spredt ud over deres originering site ( om dette er lobule eller kanalen ) . Den mest almindelige type er DCIS ( duktalt carcinoma in situ ) , i henhold til MayoClinic. com . Infiltrerende brystkræft invaderer de omkringliggende områder omkring kanaler og lobules og kan rejse til andre dele af kroppen ( f. eks lymfeknuder ) . De to sorter af infiltrere brystkræft er IDC ( invasiv duktalt karcinom )-der udgør omkring 70 procent af alle brystkræft-. og meget mindre almindelige ILC ( invasiv luftrør og ekstralobulære carcinoma )

LCIS

LCIS , eller luftrør og ekstralobulære carcinoma in situ , er en godartet svulst , der undertiden forveksles med kræft . LCIS henviser til en bestemt type af unormale celler findes i lobule 's foret , men det er dog ikke klassificeret som en kræft , fordi der ikke er nogen beviser for, at de unormale celler bredte sig som kræft . Men , ifølge WomensHealthZone. net , personer, der er diagnosticeret med LCIS er i større risiko for at udvikle brystkræft i fremtiden .

Breast cyster

Breast cyster er væskefyldte blærer fundet inden for brystet . De udvikler i lapper og beskrives ofte som ovale eller runde klumper med forskellige kanter , ifølge MayoClinic. com . Bryst cyster er almindelige hos kvinder i 30'erne og 40'erne og typisk forsvinder efter overgangsalderen . Denne type brystkræft lidelse ofte ikke kræver behandling , medmindre cyster vokse til at være særlig smertefuld eller store .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------