Position: hotel888 > 5 >

opsving fra knoglekræft

   Bone kræft er en sjælden form for kræft , der angriber cellerne i dine knogler , ifølge American Cancer Society . Primær knoglekræft begynder direkte i knoglen celler , mens sekundær knoglekræft starter i en anden del af kroppen og metastaserer eller spredes ud til benet celler . Der er tre hovedtyper af ben kræft . osteosarkom , Chondrosarcoma og Ewings sarkom

genvinding og behandling


Recovery fra knoglekræft afhænger få en passende diagnose og behandling . Tidlig diagnose er især vigtigt , da det er meget lettere at komme fra trin I Bone Cancer , med en ca 84 procent overlevelsesrate , ifølge National Cancer Institute ( NCI ) , end fra Stage IV knoglekræft , med en cirka 30 procent overlevelsesrate . Mange symptomer er forbundet med knoglekræft , herunder smerte og hævelse i et ben eller et bestemt område af ben , brud på knoglen , hvor knoglekræft ligger , hurtigt vægttab , nattesved , feber eller kulderystelser , og ekstrem træthed .

Kirurgi Og Bone Cancer Recovery


Ifølge NIC , den særlige behandling, afhænger af en række faktorer , herunder beliggenhed, størrelse og type af sarkom og tidspunkt, at kræft er i. Dertil kommer, at patientens alder , og aktuelle sundhedsmæssige betingelser kan spille en rolle i recovery .

NCI rapporter om, at kirurgi er fælles og kan omfatte ekscisioner , som er fuldstændig fjernelse af væv , tumor eller organer fra kroppen. Andre teknikker til knoglekræft kirurgi omfatter amputation at hjælpe reservedele andre dele af spredning af kræftceller . Desuden kan en læge vælge at erstatte samlinger , udføre rekonstruktionskirurgi eller bruge palliativ operation for at hjælpe med at lindre smerter i knoglerne.

Kemoterapi Radiation


Kemoterapi er også en almindeligt anvendt behandling for knoglekræft . Konventionel kemoterapi giver narkotika i en stor dosis til at fjerne de celler fra kroppen , internt . For ben kræftbehandling , der kaldes en form for kemoterapi fraktioneret dosis kemoterapi gennemføres , hvor kun en lille , koncentreret dosis anvendes på kroppen . NCI har anført, at det er normalt den foretrukne metode til behandling af tidlige stadium knoglekræft hos sundere individer , fordi det ikke bære de alvorlige bivirkninger af konventionel kemoterapi .

Intensitet moduleret strålebehandling er en tredje mulighed . IMRT behandling anvender en meget avanceret computer , der tager statistikken i den enkelte sag , såsom patientens alder , størrelse af svulsten , dens form og placering , og udvikler en præcis dosis strålebehandling Det korrekte areal , ved hjælp af 3D teknologi .

tilbagebetalingsperioden

Tidsrammen for inddrivelse afhænger af den enkelte sag og den anvendte behandling . En vigtig faktor er , hvor meget af det oprindelige , vigtigste tumor er i stand til at blive fjernet eller ødelagt af behandlinger. The American Cancer Society rapporterer, at inddrivelsen tid kan variere fra det ene år op til flere år , hvis patienterne overhovedet gendannes. Men , ACS rapporter om, at chancen for en fuld helbredelse for patienter, der lider af knoglekræft drastisk har forbedret siden udviklingen af avancerede kemoterapi og strålebehandling teknikker .

Prognose for Recovery

Kræft genvindingskvoterne indberettes i form af fem-års overlevelse statistikker , der er justeret for at tage højde for uafhængige dødsårsager . Patienter kan leve længere end de fem år rapporteret til inddrivelse tabeller . Ifølge National Cancer Institute , diagnosticeret 67,5 procent af kaukasiske mænd med ben kræft er i live fem år efter diagnosen . Dette nummer er højere for kaukasiske kvinder på 72. 1percent . Afrikansk- amerikanske mænd også klarer sig bedre end hvide mænd i nyttiggørelse statistik med en fem-års overlevelse på 70 . 0 procent for afrikansk-amerikanske mænd . Afrikansk- amerikanske kvinder har imidlertid en lavere prognose for inddrivelse end kaukasiske kvinder , med en 68,4 procent recovery rate .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------