Position: sygdoms > 5 >

alternative urter for lungekræft

   Cirka 200. 000 nye tilfælde af lungekræft er diagnosticeret i USA hvert år . Derudover omkring 150. 000 mennesker dør af lungekræft årligt i USA. For at forhindre dødsfald og behandle lungekræft , forskere og læger bruger mange forskellige teknikker og medicin for at hjælpe patienterne. Alternativ medicin og behandlingsformer har også udviklet i kampen mod lungekræft , og mange patienter henvender sig til disse metoder, når de er diagnosticeret med sygdommen

Om Lung Cancer


Lungekræft er kræft , der danner i væv af lungerne . De to vigtigste typer er småcellet lungekræft og ikke-småcellet lungekræft , som er klassificeret efter , hvordan cellerne ser under et mikroskop . Lungekræft begynder normalt i cellerne denne linje luftvejene i lungerne . Selv om lungekræft kan forekomme hos dem, der ikke ryger , er det ofte forekommer i tidligere eller nuværende rygere fordi cigar rygning , cigaretrøg og passiv rygning kan skade foring af lungerne . Lungekræft kan også forekomme hos dem, der har haft gentagne eksponering for radon , dem, der drikker moderat , og dem, der har været udsat for farlige materialer som asbest . Når cellerne foring lungerne er beskadiget , kan de begynde at vokse unormalt og blive til kræft

Traditionelle Lung Cancer Behandlinger


Traditionel medicin behandler småcellet lungecancer med følgende behandlinger : . operation for at fjerne kræften , mundtlige eller injiceres kemoterapi til at dræbe kræftceller eller stoppe dem fra at dividere , ekstern eller intern strålebehandling til at dræbe kræftceller eller holde dem i at vokse, laserterapi til at dræbe kræftceller eller endoskopisk stent placering til at åbne blokerede luftveje .

Traditionel medicin behandler ikke -small lungekræft ved hjælp af følgende metoder : operation for at fjerne svulster , lunge lapper , hele lunger , eller en del af Bronkie , strålebehandlingen til at dræbe kræftceller eller holde dem fra den voksende ; kemoterapi til at dræbe kræftceller eller forhindre dem i at dividere ; biologisk behandling , der bruger patientens immunsystem til at bekæmpe kræft , laserterapi til at dræbe kræftceller , fotodynamisk terapi , der bruger lasere og narkotika kombineret til at dræbe kræftceller og kryoterapi at fryse og ødelægge unormale væv .

Alternative Urter til små og Ikke-småcellet lungekræft


For at supplere de traditionelle medicinske behandlinger, bruger mange patienter krydderurter baseret på rådgivning fra læger og ernæringseksperter . Både de asiatiske og amerikanske ginseng anbefales , da undersøgelser viser, at indtagelse enten skrive , kan nedsætte forekomster eller sværhedsgraden af lungekræft . Derudover en undersøgelse viste, at amerikansk ginseng kan øge effektiviteten af medicin anvendes til behandling af visse former for kræft . Ud over ginseng , er vindruekerne fundet en fordel for patienter med lungecancer . Vindruekerneolie ekstrakter menes at hindre væksten af lungekræft celler, og nogle lab tests har haft succes i at bevise denne teori . Derudover vindruekerneekstrakt er en antioxidant . Antioxidanter er bevist i forebyggelse af kræft undersøgelser , hvilket betyder , at de har yderligere anti-cancer egenskaber . Antioxidanter har vist sig at opsøge frie radikaler i kroppen , som kan forårsage cellemembran skade , celledød og DNA manipulering .

Grøn te bruges i behandlingen af lungekræft så godt. De polyfenoler i grøn te har vist sig at stoppe væksten af lungekræft i nogle laboratorieforsøg .

Quercetin er en type plante pigment kendt som en flavonoid . Flavonoider er antioxidanter , hvilket betyder, at de er gavnlige i at befri kroppen af frie radikaler , der kan forårsage skader på celler, der ofte fører til kræft . Desuden skal quercetin fungerer som en antihistamin reducerer betændelser . Quercetin har vist sig at hæmme lungekræft cellevækst i laboratorieforsøg , og derfor er det anbefales til dem, diagnosticeret med lungekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------