Position: sygdoms > 5 >

fibromer , der forårsager hyperglykæmi

  

Fibromer


Fibromer er en type svulst, der vokser fra den glatte muskulatur væggene af livmoderen . De forekommer i omkring 20 procent af alle kvinder , selv om der kun ondartet i 0,02 procent af disse sager rapporteret . Hvis de vokser sig store nok , kan de findes under bækken eksamen , og er ofte forveksles med ovariecyster , når de først form. Ultralyd , hysteroscopies og laparoscopies kan alle bruges til at diagnosticere tilstedeværelsen af fibromer . Det er ofte år , før de er bemærket , de primære symptomer er smertefuld abdominal hævelse , kraftige menstruationer , gangbesvær og hyppig vandladning .

Hyperglycæmi


Hyperglykæmi er en tilstand, hvor blodsukkeret i kroppen i mere end 180 milligram per deciliter . Mens hjernen fungerer på glucose --- en type sukker --- for meget er til skade for en persons generelle helbred . Øjeblikkelig symptomer omfatter hyppige tørst , træthed , hovedpine , hyppig vandladning , sløret syn og vægttab . Langvarig hyperglykæmi kan erodere blodkarrene i arme og ben , hvilket resulterer i nerveskader i hænder og fødder , mave problemer og en disposition for hudinfektioner . Normalt bugspytkirtlen producerer et hormon kaldet insulin, som binder med gratis glukose partikler i for at holde blodets sukker niveauer inden for et bestemt interval, men i tilfælde af hyperglykæmi , er noget forhindrer insulin fra bruges eller stoppe bugspytkirtlen i at skabe det .

Fibromer Causing Hyperglycæmi


Ikke så længe siden , var det tænkt , at det kun diabetes samt et par sjældne arvelige sygdomme kan forårsage hyperglykæmi . En undersøgelse udført i 2002 af læger på Institut for Obstetrik og Gynækologi , Afdelingen for Reproduktive Endokrinologi i Washington University School of Medicine i St. Louis, Missouri fandt, at dette ikke er tilfældet . Subserosal fibromer --- en type , som vokser uden for murene af livmoderen --- blev konstateret, at producere stilk-lignende stilkede fibromer , når de vokser sig store nok . Disse stilke kan vokse , så længe at røre bugspytkirtlen øverst i maven og hæmmer orglet evne til at producere insulin , hvilket hyperglykæmi . Også , en sjælden form for livmoderhalskræft fibroid faktisk producerede et hormon kaldet insulin strid vækstfaktor II . Dette hormon handlinger at gøre insulin ude af stand til bindende med blodsukker , således at blodsukkeret til at nå unormalt høje niveauer uden bugspytkirtlen krænkes på nogen måde.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------