Position: sygdoms > 5 >

hvad er de behandlinger af inflammatoriske brystkræft ?

   Inflammatorisk brystkræft er en sjælden og aggressiv form for brystkræft . Ifølge Mayo Clinic , " inflammatorisk brystkræft er , når kræftceller hindrer lymfekar i brystet . " Inflammatorisk brystkræft er ofte forvekslet med en brystbetændelse . Ifølge Mayo Clinic , alle med en brystbetændelse , som ikke helbrede med antibiotika behandling bør besøge en læge så hurtigt som muligt . Inflammatorisk brystkræft er mere almindelig hos kvinder over 50 år , men er blevet diagnosticeret i kvinde i alle aldre .

Symptomer


Symptomer på inflammatorisk brystkræft er anderledes end almindelige brystkræft . Det kan påvirke kun det ene bryst . Brystet kan være rød og varm at røre ved . Brystet kan også svulme op og ligner huden af en appelsinskal . Det kan kløe og føler tung , og du kan også opleve smerte og ømhed at røre ved. Brystvorten kan flade eller blive inverteret . Nogle af disse symptomer kræver øjeblikkelig lægehjælp .

Diagnose


Diagnosticering af inflammatorisk brystkræft begynder ofte med en fysisk undersøgelse efterfulgt af en bryst biopsi . Væv af brystet kan bestemme inflammatorisk brystkræft ved at undersøge kræftceller , og afgøre, om de er tæt strikket klynger . Hvis inflammatorisk brystkræft bekræftes , kan din læge for yderligere testning sådan som en kat ( CT ) -scanning eller en knoglescanning for at se, om kræften har spredt sig til andre områder af kroppen .

Behandling


Ifølge Mayo Clinic , behandling af inflammatorisk brystkræft bør begynde med kemoterapi i et forsøg på at holde kræften i at vokse og spredes yderligere. Det næste skridt er kirurgisk indgreb . Et samlet mastektomi , efterfulgt af mere kemoterapi anbefales også , ifølge Mayo Clinic . Det anbefales videre , at strålebehandlingen påbegyndes , med henblik på at dræbe eventuelle tilbageværende kræftceller .

Clinical Trials

Ifølge National Cancer Institute , er nye medicinsk behandling blive afprøvet i kliniske forsøg . Enkeltpersoner interesseret i at deltage eller modtage oplysninger om inflammatorisk brystkræft forsøg kan få disse oplysninger ved at få vist ressourcer til kliniske forsøg , der er anført i bunden af denne artikel .

Prognose

Ifølge den inflammatoriske Breast Cancer Research Foundation , den tre- årige overlevelsesrate for patienter diagnosticeret med inflammatorisk brystkræft er 42 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------