Position: sygdoms > 5 >

hvad er de behandlinger af strubekræft ?

   Hals kræft er karakteriseret ved ukontrolleret spredning af celler foring i halsen samt strubehovedet ( larynx ) . Men i de fleste tilfælde , at kræften spreder ofte til andre dele af munden , såsom spiserøret , samt den nasale rør ( nasopharynx ) . Som et resultat af udviklingen af kræft , ofte patienterne oplever ekstrem smerte og ubehag , mens du taler og spise og trække vejret . Ifølge National Cancer Institute , er næsten 24. 000 tilfælde af strubekræft opdaget og diagnosticeret årligt i U. . S. , hvoraf næsten til 6. 000 dør af kræft

helbredelsesmetoder for strubekræft


Ligesom flertallet af de øvrige . kræftformer , ingen behandlingsmuligheder er endnu ikke tilgængelige for helt at behandle og helbrede sygdommen . Således læger forsøge at kontrollere spredning og metastasering af maligne celler ved at ansætte behandlingsformer såsom operation , kemoterapi og strålebehandling . Den fælles kirurgiske proces omfatter fjernelse af den berørte del af halsen for at begrænse væksten af kræftcellerne . Pharyngectomy ( fuldstændig fjernelse af svælget og strubehovedet ) er ofte udført i visse sjældne og alvorlige tilfælde, hvor der kræft spreder sig over hele halsen . Efter operationen , så prøv lægerne at rekonstruere en kunstig hals for at hjælpe patienterne til at sluge .

Patienter med høj risiko for kræft sanering anbefales ofte strålebehandling og kemoterapi efter operationen . Kemoterapi omfatter intravenøs kræftlægemidler såsom interleukin så at ødelægge kræftceller og forhindre deres efterfølgende spredning . Mens der i strålebehandling , er den berørte del af patienterne udsat for højenergi stråler ( almindeligvis røntgenstråler ) for at beskadige kræftceller.

Fem-årige overlevelsesrate


Den typiske fem års overlevelse efter administration af behandlingen former som nævnt ovenfor varierer i almindelighed , alt efter den fase, hvor kræften blev opdaget og diagnosticeret og om spredning af kræftceller i patientens krop . Men , National Cancer Institute rapporter om, at den gennemsnitlige femårige overlevelsesprocent 1999 til 2006 var omkring 63 procent .

Time Frame


Tidsrammen for hvilke behandlinger der administreres generelt varierer fra patient til patient, afhængigt af metastaser i kræftceller . Almindeligt patienter administreres med strålebehandling dagligt i ca 01:59 months. Chemotherapy udføres periodisk i løbet af fire til fem måneder .

Side Effects

Kirurgi ofte bærer visse risici og bivirkninger som blødning , infektion og andre mulige komplikationer , herunder problemer med at tale og synke, blandt andre . Bivirkninger forbundet med strålebehandling og kemoterapi omfatte tab af hår , tab af appetit , træthed , kvalme og diarré , bl. a.

Forebyggelse /Solution

Ifølge Mayo Clinic , nogle af de generelle forebyggende foranstaltninger, som man kan tage imod strubekræft hører at man undgår udsættelse for kemikalier og giftstoffer , rygestop , undgå alkoholiske drikke eller have dem i moderate mængder , blandt andre.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------