Position: sygdoms > 5 >

hvordan man kan vælge mellem digital mammografi og film mammografi

   Digital mammografi er en FDA-godkendt procedure , men er endnu ikke udbredt. Der er flere vigtige forskelle mellem digitale og traditionelle film mammografi . Her er hvordan man kan afgøre, hvilken teknologi der er bedst for dig og hvordan du får det

Du skal bruge: .
En ærlig diskussion af dine muligheder med din læge
Forsikring , eller en plan om at betale for ydelser ud af lommen .


1 .

Tal med din læge . Hvis du tidligere har haft film mammografi , vil han være i stand til at gennemgå dem , og fortælle dig , hvad slags brystvæv du har . Hvis din brystvæv er tæt ( mindre fedt , flere muskler ) , vil brændpunkter på din mammografier være sværere at se og diagnosticere .
to .
Hvis du har tæt brystvæv , kan du ønsker at overveje digital mammografi . Forskellen er , at udstyret har en billeddannelse enhed med en tilsluttet computer , i stedet for bare en film patron ( som vil blive sendt i for at udvikle ) . Digitale systemer er i stand til at vise kontrasten nærmere , hvilket gør problemområder meget nemmere at se og diagnosticere som harmløse eller farlige .
3 .
Overvej omfanget af strålingen vil du blive udsat for . Filmen mammografi har en udstråling ligger et godt stykke inden for sikre niveauer , men digital mammografi er 50 % mindre end det. Også overveje hastighed, hvormed du ønsker at modtage resultater . Digital mammografi er meget hurtigere , da der ikke er film for at udvikle sig en lab .

4 .
Før der træffes beslutning , finde ud af om dit forsikringsselskab vil dække digital mammografi . Ifølge FDA , kan omkostningerne være fra mellem 1-4 gange dyrere end film mammografi . Da proceduren er forholdsvis ny , er mange forsikringsselskaber stadig at definere deres betaling politik . Hvis dit forsikringsselskab ikke dækker det, eller kun giver delvis dækning , din out-of-pocket udgifter vil være høj .
5 .
Find en klinik eller hospital , der har digital mammografi -udstyr og sørg for at der er en i dit område . Den nemmeste måde at finde ud af er at kontrollere hospital og klinik hjemmesider , eller for at gå til websteder for firmaer , der fremstiller denne teknologi .
6 .

Når du har vejet alle disse faktorer , og taget hensyn til din families historie af brystkræft , gør din beslutning og gå videre med det-husk , bør alle kvinder over 40 har en mammografi hvert 1-2 år , afhængigt af familiens historie .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------