Position: sygdoms > 5 >

hvordan man skal håndtere bivirkninger af strålebehandlinger

  Ingen patient gennemgår strålebehandling behandlinger ville nogensinde har forestillet sig , at stråling medvirken i diagnosticering og behandling af forskellige sygdomme ville have konsekvenser eller bivirkninger , som de gør . Stråling benyttes i radio terapeutiske behandlinger bruges til behandling af alle former for kræft og betændelser ved at ødelægge ondartede , kræftceller , men som en bivirkning skader også den normale regenerative celler til en vis grad . Bivirkninger ofte beskrevet af patienter i strålebehandling er tørre , kløende hud efterfulgt af huden skaller og mundtørhed (på grund af forsnævring af åbninger af kanalerne i en spytkirtel ) .

Du skal bruge:
7gm
.  Mynte .
25gm .
 Brown Sugar .

175 ml .
 Vand .
Bly forklæder .
Bly krave /Thyroid skjold .
Nylon sok .

Majsstivelse .


1 .
Drik myntete at afværge en dårlig mave , og nogle af huden betingelser forbundet med stråling . Bland 7g af mynte og 25g farin med 175ml kogende vand og drik en kop hver dag .
2 .

Brug en bly forklæde og bly krave eller skjoldbruskkirtlen skjolde under behandlingen, selv hvis ikke tilbydes af behandlingen personalet . Disse forklæder er nødt til at være bundet ligesom dit almindelige køkken forklæde eller omkring halsen , og de beskytter den radiosensitive væv og organer i brystet , maven , og halsregionen fra bestrålingen .
3 .

Støv nogen irriteret hudområder med majsstivelse til at absorbere fugt , som kan irritere og kap. huden . Fyld en gammel nylon sok med majsstivelse og let tryk på den fugtige områder , der kan gnidning .

gode råd og advarsler


 • Forebyggelse er afgørende for at håndtere stråling bivirkninger . Sørg for at tage forholdsregler mod huden betingelser forbundet med stråling fra beskytte mod fugt , hvor bakterier kan avle og kolonisere .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------