Position: sygdoms > 5 >

hvordan saccharin forårsager kræft

  

Hvad er Saccharin ?


Saccharin er et sødestof alternativ til sukker , der er meget sødere end naturlige tabel sukker , er så mindre behov for at forsøde din drink eller parabol . Saccharin blev opdaget mere end 100 år siden af forskere på Johns Hopkins University . Det var især en velsignelse for mennesker med diabetes eller om kostvaner , fordi selskabet leverede med sødme , men uden kalorier og glucose , som er sukker vigtigste downfalls . Saccharin blev et populært alternativ i Anden Verdenskrig, da sukker var rationeret og i høj efterspørgsel . Dens popularitet fortsatte indtil 1970'erne , da en undersøgelse viste det havde en forbindelse til kræft .

Saccharin og Kræft


Det var i 1970'erne , at videnskabsmanden begyndte at indføre et højt niveau af natrium saccharin til mus for at kontrollere, bivirkninger eller betingelser , der måtte opstå fra lang TERN anvendelse af saccharin . I denne undersøgelse blev saccharin vist sig at forårsage blærekræft i mus , og for indberetningen , at det samme kunne ske for mennesker . Food and Drug Administration krævede beslutningstagere saccharin-baserede sødestoffer til at placere en advarsel på deres pakker om, at længere tids brug af sødemidlet kan fremkalde kræft . Dette forårsagede en modreaktion i saccharin salg , men det var stadig brugt som en sukker alternativ .

Saccharin 's Redemption


Da saccharin blev proklameret en kræftsvulst materiale , der har været flere andre sukker alternativer udvikles . Forbindelsen mellem kræft og saccharin er blevet undersøgt og genstand for flere undersøgelser . Disse undersøgelser har vist, at der er nogen forbindelse mellem saccharin og blærekræft hos mennesker , og i sidste ende FDA ophæves kategoriseringen saccharin som en mulig kræftrisiko . Kritikere har sagt saccharin stadig udgør en kræftrisiko , og bør forblive på listen , og at de undersøgelser der viser saccharin som sikkert var skæv , fordi de var formeret ved kosten samfund . Saccharin har været en af de mest undersøgte tilsætningsstoffer i historien , ifølge Calorie Control Rådets saccharin site . Det har været involveret i mere end 30 forsøg med mennesker og er blevet godkendt af World Health Organization og mere end 100 andre lande som sikre at bruge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------