Position: sygdoms > 5 >

kræft i hjernen opsving

   En hjernesvulst er en type svulst, der vokser i eller i nærheden af hjernen . Disse tumorer kan enten være maligne ( kræft ) eller godartede ( ikke-kræft ) . Har en hjernesvulst fjernet resultater i patientens behov for at gennemgå hjernetumor opsving . Afhængig af patientens , størrelsen af tumoren , vil placeringen af tumor og mængden af skader forårsaget af tumor bestemme , hvor længe og hvor intenst inddrivelse processen er

Kognitive Efteruddannelse


Kognitiv refererer til ræsonnement , tankegang og perceptuelle evner . Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , forekommer kognitive omskoling i to faser : at lære strategier til at kompensere for handicap og genoprette patientens kognitive evner . Ombygning kognitive færdigheder består af at forbedre og læringsstrategier til bedre patientens opmærksomhed , problemløsning færdigheder , koncentration , dømmekraft , hukommelse , perception og organisation . Patienterne vil også lære at udnytte deres kognitive styrker for at kompensere for deres kognitive svagheder .

Managing Træthed


Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , kan træthed få så alvorlige , at den griber ind i patientens evne til at fuldføre dagligt virksomhed. De fleste patienter oplever intens træthed , når så går igennem behandling for deres hjerne svulst , såsom kirurgi , kemoterapi , strålebehandling eller biologisk behandling . Dette kan dog træthed følge dem ind i hjernen tumor helbredelsesprocessen . Patienter, som oplever træthed opfordres til ikke at overdrive noget og bede om hjælp, når de har brug for det . Spise en sund , velafbalanceret kost og udøver regelmæssigt kan hjælpe dem med at bekæmpe deres træthed . Patienterne bør også følge en sovende tidsplan , hvor de går i seng og vågner op på samme tid hver dag .

Rehabiliterende Medicin


Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , indebærer genoptræning medicin genoprette en patients faglige , fysiske og psykiske funktioner . Hvis funktionen ikke er i stand til at være fuldt genoprettet , denne form for hjernesvulst inddrivelse har til formål at forbedre disse funktioner så meget som muligt . Denne form for helbredelsen ofte involverer fysisk terapi for at hjælpe patienten genvinde styrke og balance , psykologisk terapi for at hjælpe dem med at forvalte depression og følelsesmæssig stress og ergoterapi for at hjælpe dem med at lære , hvordan man udfylder de daglige opgaver .

Tale Patologi Services

Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , kan tale patologi tjenester hjælpe patienter, der har udviklet hjernetumor-relaterede tale , spise , drikke og synkebesvær forbedre disse evner . Genopretningsplanen vil i sidste ende afhænge af patienten, hvilke af disse funktioner er forringet, og graden af deres handicap .

Caregiver Stress Management

De plejer en hjernesvulst opsving patient er ofte under en masse stress , og de ofte forsøger at passe deres kære uden nogen form for hjælp . Dette i sidste ende fører til stress og til tider udbrændthed . Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , bør plejepersonale søge bistand fra andre familiemedlemmer, så de ikke bliver alt for stresset over at pleje deres elskede . Hvis en pårørende har lidt eller ingen familie, at de kan søge hjælp fra naboer og lokale grupper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------