Position: sygdoms > 5 >

medicin mod brystkræft

   Ifølge den amerikanske Cancer Society , er brystkræft medicin klassificeret som systemisk terapi , et begreb , der betyder, at medicin kan gives oralt eller intravenøst for at arbejde på kræftceller findes overalt i kroppen . Dette omfatter kemoterapi , hormonbehandling terapier og målrettet terapi

Kemoterapi Fakta


Kemoterapi kan anvendes efter operation for at fjerne de resterende cancerceller , før operation til at skrumpe store tumorer eller som den vigtigste behandling af fremskreden brystkræft . Kemoterapi narkotika kan administreres oralt eller intravenøst .

kemoterapi narkotika


Fælles kemoterapi lægemidler, der anvendes til behandling af brystkræft omfatter cyclophophamide , methotrexat , 5-fluorouracil , doxorubicin , epirubin , docetaxel , paclitaxil og carboplatin . Disse lægemidler er som regel kombineret med hinanden i særlige formuleringer .

hormonbehandling Fakta


Hormonbehandling bruges som regel i kombination med andre behandlinger for at minimere risikoen for din kræft tilbagevendende efter at have modtaget kirurgi . Det er også nyttigt i behandling af recidiverende brystkræft

hormonbehandling Narkotika

medicin omfatter tamoxifen og toremifen ( anti-østrogen medicin ) . fulvestrant ( som eliminerer kroppens østrogen receptorer ) aromatasehæmmere (som letrozol , exemestan og anastrozol , som blokerer en østrogen-producerende enzym hos postmenopausale kvinder) og megestrolacetat (svarende til progesteron og nyttige i behandlingen af fremskreden brystkræft ) .

målrettet terapi Fakta

Målrettet terapi hjælper arbejdet af de specifikke gener , der mutere og forårsage kræft . De er som regel anvendes i kombination med kemoterapi .

målrettet terapi Narkotika

Medicin omfatter trastuzumab , lapatinib og bevacizumab . Den type målrettet behandling du får , afhænger af, hvilken type brystkræft du har .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------