Position: sygdoms > 5 >

middel mod bivirkninger af stråling

   Strålebehandling for kræft har en masse for at spilde bivirkninger , der kan efterlade en patient træt , lider af kvalme og ude af stand til at udføre de simpleste opgaver . En masse forskellige midler , både lovlige og ulovlige , kan hjælpe en person gennem disse bivirkninger

Naturmedicin


Hvis du oplever overdreven kvalme , kan du prøve at spise mindre måltider oftere i løbet af dagen . Brug altid friske eller frosne fødevarer i modsætning til dåse . Eksperimentere med nye smagsvarianter , som ikke fornærme din mave . Spis højt kalorieindhold fødevarer , der er sunde , såsom nødder og Granola at holde energi op . For muskelsmerter prøve at gå til en akupunktør til at afhjælpe muskel stress .

THC


Et af de mere kontroversielle metoder for at afhjælpe bivirkninger ved strålebehandling er brugen af medicinsk marihuana . En af de mest udbredte bivirkninger er et tab af appetit på grund af kvalme . THC , det element af marihuana , der forårsager et højt, også fremmer appetitten . THC har også en bedøvende virkning og kan hjælpe med at lindre den dybe muskel smerter forbundet med kemoterapi . THC findes i en pille form , hvis rygning ikke er tilrådelig. Medicinsk marihuana er stadig ulovligt i de fleste stater .

Herbal


Flere naturlægemidler er til rådighed for at afhjælpe bivirkninger af kemoterapi . Sibiriske ginseng er en urtemedicin bedste for at hjælpe ophøje immunitet , øger udholdenhed og hjælpe støtte i bedre ilt omløb . Olive bladekstrakt indeholder flavanoids som er god som en anti-inflammatorisk og kan bidrage til at mildne hævelse . Olive bladekstrakt også støtte til at styrke immunforsvaret . Centella Asiatica er kendt som en energi urt . Den indeholder calcium og jern-og hjælpestoffer i collagen dannelsen i svage knogler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------