Position: hotel888 > 5 >

myelomonocytic leukæmi symptomer

   Myelomonocytic leukæmi symptomer kan ses hos børn med denne type af blod kræft . Myelomonocytic leukæmi ( også kaldet MML ) er en blodkræft , der generelt rammer børn yngre end 6 og er ansvarlig for omkring 1,5 procent af alle tilfælde af leukæmi hos børn kræft . Det er sjældent findes hos nyfødte , men ofte sker hos spædbørn i alderen 3 og 12 måneder. Denne type kræft begynder med en mutation i et enkelt blodlegemer, så angreb andre levende , raske celler og spreder hele kroppen gennem kredsløbet .

Juvenile Vs . Kronisk


Ifølge leukæmi og lymfom Society , kronisk myleomocytic leukæmi-også kaldet CMML-forekommer primært i mennesker, der er ældre end 60 år. Denne form for blodkræft udvikler sig i hvide blodlegemer i første omgang , som derefter angriber sunde celler og organer , der spreder i hele kroppen . I modsætning til MML , i CMML stamceller transplantationer bruges kun i et lille antal patienter . Med MML , stamceller kan bruges som en helbredende behandlingsmulighed .

forstørret lever


Ifølge leukæmi og lymfom Society , kan et af symptomerne på myelomonocytic leukæmi omfatter en forstørret lever . Tegn på dette symptom omfatter ømhed i midten og øverste højre kvadrant af maven . Trykke mod denne del af kroppen kan resultere i smerte og børn kan trække sig væk fra en forælder forsøger at se , om denne del af kroppen er mør .

forsinket udvikling


Den leukæmi og lymfom Society viser , at små børn kan ikke nå deres forventede udviklingsmæssige milepæle , hvis de har MML . I betragtning af at MML oftest rammer helt små børn , kan disse milepæle omfatte muligheden for at sidde op selvstændigt , kravle , gå , begynder at tale , og udvikling af fine og grove motoriske færdigheder . I mange tilfælde begynder børn med MML har problemer med at modtage næring og spise . Som et resultat , begynder de at lide af underernæring og undlader at trives , hvilket fører til forsinkelser i udviklingen .

nedsat appetit

Små børn har brug for en stor del af næring for at opfylde deres udviklingsmæssige milepæle og vokse ind i sunde børn . Men ifølge leukæmi og lymfom Society , børn med MML udvikle problemer spise og nedsat appetit . Børn kan opleve kvalme og opkastning , hvilket gør det vanskeligt for dem at få den nødvendige vægt til at imødekomme deres voksende kroppe. Børn kan forekomme kræsen og irritabel , når forældrene forsøger at fodre dem eller opfordre dem til at spise .

Bone -og ledsmerter

Den Children's Hospital Boston rapporter om, at børn kan opleve knogle-og ledsmerter som symptomer på myelomonocytic leukæmi . Dette skyldes, at knoglemarven er akkumulerende unormale celler og knogler og led føle sig presset fra for mange celler og celler, der fungerer dårligt . Selv om mange børn ikke oplever de fleste symptomer , indtil sygdommen er godt på vej , knogle-og ledsmerter kan være en af de første klager, forældre varsel . I ekstremt små børn , kan irritabilitet være den primære måde at vide , at barnet er i smerte .

Træthed

Selv om spædbørn sover meget , bør de have perioder , hvor de er vågne og engageret med deres forældre eller plejepersonale . Ifølge Children 's Hospital Boston , spædbørn og småbørn er berørt af MML udstille usædvanlig træthed , udmattelse og sover mere end normalt . De kan være tilbageholdende med at deltage i normale aktiviteter som at gå på udflugter eller spiller . De kan forekomme irriteret eller irritabel , når forældre eller plejepersonale forsøge at opmuntre dem til at deltage i normalt er omfattet legeaktiviteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------