Position: sygdoms > 5 >

overlevende etape 3 tyktarmskræft

   Stadium III tyktarmskræft er en mere avanceret stadium af sygdommen , hvor unormale celler ikke længere er indeholdt i din kolon . De har nu spredt sig ud over denne del af din tarmkanalen ind i de omkringliggende regioner , såsom lymfeknuder , endetarm og blære . For nogle kan det endda har spredt i membranens at rederierne deres bughulen , som hjælper med at beskytte dine organer . Og selvom tidlig påvisning er det mest effektive middel til at bekæmpe kræft , overlever stadium III tyktarmskræft er stadig mulig, især når du følger den foreskrevne behandling.

Behandling


Af alle de ting, du kan gøre for at overleve stadium III tyktarmskræft , kirurgi er langt en af de mere effektive behandlingsmuligheder . Med denne type procedure , er den syge del af din kolon faktisk fjernet . Ofte omtales som blot en " resektion , " cancervævet er først udvindes . Dette kan omfatte kun en lille del af din tyktarm eller hele colon selv . Men uanset den fjernede mængde , er de resterende tarmkanalen derefter igen gennem en procedure kaldet anastomose .

Men på grund af den fase af sygdommen , en adjuverende løbet af kemoterapi som regel følger udvinding af kræft væv. Dette er i høj grad et resultat af metastaser , der har fundet sted i din krop , som en operation ikke nødvendigvis fjerne alle de ondartede væv . Ved at gå igennem kemoterapi , er du ikke blot befri dit system over alle unormale celler , der kan have været savnet i løbet af resektion , men du er også øge din sandsynlighed for overlevelse .

med stadium III tyktarmskræft , er kemoterapi typisk gives systematisk , hvilket betyder, at " anticancer " lægemidler administreres enten intravenøst eller oralt , så de kan komme ind i blodbanen . Dette gør det muligt for medicin til at nå de områder af kroppen , der kan nu indeholde de dertil knyttede unormale celler .

Opfølgning Care


Selv om denne standard behandlingsforløb kan gå en lang vej til at hjælpe dig overleve , er det også helt vigtigt at indføre nogle enkle egenomsorg foranstaltninger. Disse kan ofte øge dit samlede prognose med nogen form for denne sygdom , så starter ved at sørge for at tage lidt tid til at slappe af og koble dette med en sund , velafbalanceret kost . Behandling kan virkelig tage en vejafgift på kroppen , men ved at få ordentlig søvn og næringsstoffer , hjælper du styrke dit immunforsvar og samtidig bekæmpe træthed .

Det er også vigtigt at skabe en støtteordning for dig selv . Dette kan omfatte familie , venner eller endda fremmede , der går gennem kræft så godt. Uanset hvor din finde støtte , tale om dine følelser og følelser . Du er ikke alene i denne . Ved at tale om, hvad der foregår , kan du lette en stor spænding og stress , skabe et sundere miljø for dig at slå sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------