Position: sygdoms > 6 >

fødder & benproblemer

   Problemer med fødder og ben er ofte forårsaget af åbenlyse traumer , såsom en fraktur . Men mange gange årsagen er vanskeligere at afgøre. Vedvarende smerter eller ubehag i fødder og ben bør vurderes af en læge for en korrekt diagnose og behandlingsplan

Du skal bruge: .
Is
Pres forbinding .
Løb orthotics .

Identifikation


Problemer med fødder og ben omfatter smerter , hævelse , sår , der ikke vil heles , og et tab af funktion . Når diagnosticere problemer i disse områder , læger overveje alle de symptomer til stede, om symptomerne er ved at ske i kun den ene ende eller begge dele, og om problemet er afløst af aktivitet eller medicin .

Årsager


En årsag til problemerne i benene , er blodpropper . Folk , der udvikler blodpropper har typisk en-sidet smerter i benet , der er ledsaget af rødme og hævelse . Andre årsager til benproblemer kan perifer arterie sygdom , som skyldes, at blodkarrene i benene bliver smallere over tid . Fodproblemer er ofte relateret til sygdomme som diabetes . Diabetikere har ofte sår i fødderne , som er vanskelige at helbrede . Inflammatoriske tilstande , såsom reumatoid arthritis eller osteoarthritis , kan forårsage smerte i fødder og ben også. Anden fod problemer skyldes skader som stammer og forstuvninger på grund af ulykker eller sportsskader .

Behandling


Behandling af fødder og benproblemer afhænger af årsagen til den betingelse . Ifølge EMedicine Health. com er forstuvninger og stammer ofte behandlet med is , anti-inflammatoriske medicin og hvile . En blodprop er mere alvorlige og kan kræve akut lægehjælp . Medicin kan beholde gigt betingelser under kontrol , hvilket reducerer smerter i underekstremiteterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------