Position: sygdoms > 6 >

hvad er binaural hørelse ?

   Binaural hørelse , ifølge Binaural hørelse Tale Lab , "henviser til at kunne integrere oplysninger, som hjernen modtager fra de to ører . Binaural hørelse er kendt for at hjælpe os med evnen til at lytte i støjende , komplekse auditive miljøer og at lokalisere . lydkilder "

Ledende Hearing Loss


Der er tre kategorier af høretab-ledende , sensorineural og blandede høretab-alle , der har potentiale til at blive binaural , eller for at påvirke begge ører . Ledende høretab , ifølge amerikanske Speech-Language-Hearing Association , "optræder, når lyden er ikke udført effektivt gennem den ydre øregang til trommehinden og de små knogler , eller øreknoglerne af mellemøret . " Denne type af høretab kan sædvanligvis behandles medicinsk .

sensorineuralt høretab


Denne type høretab er permanent , fordi " der er skader på det indre øre ( sneglen ) eller til den nerve veje fra det indre øre ( retrocochlear ) til hjernen "i henhold til amerikansk Speech-Language-Hearing Association . Årsager til denne type høretab er aldrende , vira , støjbelastning , sygdomme , fødsel skade og meget mere. Fordi det er permanent , mennesker med denne type af høretab som regel fortsætte eller anden form for støtte til at forbedre deres hørelse evner.

Binaural Høreapparater


Fordi binaural høretab påvirker både ører , den bedste behandling er to høreapparater . Bedre hørelse Institut fortalere for USA 's Ører beskriver det ved at erklære , at " på samme måde ildfaste problemer i begge øjne er behandlet med et par briller , giver det mening , at de bilaterale høretab bør behandles med binaurale høreapparater " . Fordi lydkvalitet er reduceret i begge ører , bedre hørelse Institut fortalere for America 's Ører lister bedre lydkvalitet , støj identifikation , lyd retning og evnen til at høre bedre i støjende omgivelser blandt fordelene ved binaural høreapparater i forhold til en enkelt høreapparat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------