Position: sygdoms > 6 >

hvordan man bruger freestyle flash datakabler

   Abbott Laboratories fremstiller FreeStyle Flash blodsukker overvågningssystem. De data port placeret på venstre side af måleren tillader brug af data kabler til at hente testresultater til en computer . Brug den gratis CoPilot Health Management System , som Abbott at organisere blodsukkermålinger resultater . Installer datakabler og bruge softwaren til at bygge grafer og diagrammer til at spore testresultater over længere perioder

Du skal bruge: .
Data kabler
CoPilot Health Management System -software .
Computer med USB -port .1 .
Køb de relevante data kabler til FreeStyle Flash blodsukkerapparat fra et lokalt apotek . Alternativt For kablerne fra en online- apotek .
2 .
Download CoPilot Health Management System fra abbed Diabetes Care . Denne gratis software er leveret af producenten til at bistå med at organisere og spore hentet testresultater . Udfyld formularen på producentens websted . Du vil modtage en e-mail med et link til at downloade CoPilot Health Management System .
3 .

Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationen . Følg anvisningerne på computerskærmen for at vælge den installation sprog og fortsætte med installationen . Når installationen er færdig , skal du dobbeltklikke på ikonet oprettet under installationen for at åbne softwaren . Gennemfør første bruger opsætning .
4 .
Sæt datakablet i data -porten på venstre side af FreeStyle Flash meter . Sæt den anden ende af datakablet til en USB- port på computeren . Vælg den relevante bruger på "Home "-siden af CoPilot Health Management System -software .
5 .
Find menulinjen, og klik " Data Entry ". Klik på " Læs enhed. " Et pop-up-vindue vises, når overførslen er færdig.

6 .
Tag datakablet fra USB -porten på computeren og data -porten på Freestyle Flash meter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------