Position: sygdoms > 6 >

typer af testosteron

   Som en mands krop aldre produktionen af testosteron naturligt bremser . Symptomer på dette fald i testosteron omfatter depression , erektil dysfunktion og nedsat lyst til sex . Selvom kroppen reducerer testosteron produktionen med alderen kan der også være et utal af andre årsager til denne nedgang , der spænder fra infektion i testiklerne til skrumpelever til aids og hypofyse dysfunktion . Der er flere forskellige muligheder for testosteron substitutionsbehandling , hver med sine egne fordele og ulemper . Rådføre sig med en læge før afgøre, hvilken behandling der er mest hensigtsmæssigt for dig .

depotplaster


Et depotplaster findes i to varianter , der hver tilbyder fordelen ved at opretholde stabile hormonniveau grund daglige anvendelse . Den første patch påføres direkte på testiklen en gang om dagen . Ulempen er, at det kræver, at du barbere dit pungen område to gange om ugen for at tillade optagelse af testosteron ind i huden. De øvrige plaster kan anvendes på din ryg , skulder eller bagende . Som med ethvert lægemiddel patch , svedtendens , svømning eller anden fugt-udsætter aktiviteter kan medføre, at plasteret til at falde kroppen . Plasteret kan også forårsage hudirritation .

Body Gel


Androgel paafoeres dagligt dine skuldre , core eller tilbage . Det er den dyreste af de behandlingsmuligheder, men også sikrer ensartet hormon absorption . Med en aktuel gel , er det vanskeligere at undgå utilsigtet kontakt mellem medicin og anden person som en ægtefælle . Der er også nedsat effekt , hvis du er udsat for sved eller fugt på din nøgne hud .

intramuskulære injektioner


Intramuskulær injektion er en god mulighed , hvis du ikke ønsker at risikere andres kommer i kontakt med din hormonbehandling , og hvis du ikke har noget imod at lave en tur til lægerne kontoret hver to til tre uger . Som man kunne forvente , kan en injektion ikke spejl konsekvent levering af en daglig testosteron administration . Dette kan resultere i at opleve skarp øger energi eller lyst til sex umiddelbart efter injektionen , og følelsen af faldende fladt igen som du nærmer dig tidspunktet for din næste aftale .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------