Position: sygdoms > 6 >

måder at blive højere uden piller

   Højde kan påvirke en persons personlighed og tillid , fordi det kan påvirke , hvordan andre betragter ham . Personer, der er kortere end gennemsnittet ofte søge løsninger på deres problem ved at dreje til hormon kosttilskud og piller . Dette er imidlertid ikke den eneste metode til at øge højden . Dem, der ønsker at tilføje et par inches kan henvende sig til mere naturlige metoder til at blive højere , eller de kan se at ekstreme foranstaltninger , der effektivt kan tilføje højde til kroppen .

Leg Forlængelse Kirurgi

Ben forlænge operation er en procedure, hvor lægerne bryder bunden knogler af en patients ben , kendt som lægbenet og skinnebenet . Når knoglerne er blevet brudt , patienter har , hvad der er kendt som en fixator skruet ind i hvert ben gennem ydersiden af huden . Disse fixators , som omfatter to metalringe , der er knyttet til udvidelse af stænger , er udvidet ved lægen i intervaller på to millimeter for en periode på 12 dage . Efter 12 dage fixators fjernes , så de huller venstre mellem knogle til at fylde med nyt knoglevæv . Terapi er derefter givet kort efter at lære patienterne hvordan de går med deres nye højde . Patienter kan have 02:58 inches tilføjet til deres oprindelige højde ved afslutningen .

Motion

Motion kan tilføje højden , hvis den praktiseres regelmæssigt . I stedet for piller eller kosttilskud , kan enkeltpersoner udføre en række øvelser , der styrker ryggen , mave-og kroppens muskler til at støtte kroppens vægt . Øvelser , der kræver strække sig og modstand , som yoga og pilates , bidrage til at strække muskler og lemmer , således at brusk omkring knoglerne for at udvide og tilføje højde . Strækker også gør det muligt for ben og arm muskler til at forlænge og blive afslappet . Dette bidrager til at fjerne stress fra muskler og knogler , som kan komprimeres og forhindrer vækst i at opstå .

Sund Kost

En sund kost kan bidrage til at forbedre kroppens funktioner , samt styrke muskler og knogler . Fødevarer , der er rige på calcium , zink , magnesium , vitamin A og protein kan bidrage til at øge højden , hvis det indtages regelmæssigt . Fødevarer som broccoli , giver papaya , fisk , kylling og bælgfrugter vitaminer og mineraler er nødvendige for at genskabe knogletæthed , samt reparation og vokse nyt væv . Til gengæld kan knogler i rygsøjlen og benene bliver stærkere , så de kan understøtte flere body mass . Nye og restaureret raske væv kan vokse og ekspandere , tilføjer højde til kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------