Position: sygdoms > 6 >

ressourcer til børn med indlæringsvanskeligheder

   Hvis du er en forælder , der har et barn med indlæringsvanskeligheder , eller en lærer, der arbejder med elever med særlige behov , kan du opleve, at flere ressourcer og information du har på hånden , jo bedre kan du hjælpe dit barn eller studerende til at lykkes . At være bevæbnet med information og indviet i netværk, som hjælper børn med indlæringsvanskeligheder kan også forbedre dine egne erfaringer og evner .

Den nationale formidlingscenter for børn med handicap


Dette websted har til formål at uddanne forældre , lærere og offentligheden om børn med handicap . Det giver " Bygning af Legacy " uddannelse program designet til at give alle, der arbejder med børn med handicap informationer om specialundervisning basics , love og regler vedrørende børn med indlæringsvanskeligheder (og andre ) handicappede og evaluering af børn til handicap . Sitet tilbyder også vejledning om behandling af specifikke faglige og adfærdsmæssige problemer ( " Effektiv Matematik Instruktion " , for eksempel ) . Hver guide giver et overblik og konkrete eksempler på, hvordan man gennemfører oplysningerne. Sitet indeholder også en søgbar database over projekter, der finansieres af Office of Special Education .

National Center for Indlæringsvanskeligheder


Denne organisation giver information og støtte til forældre og pædagoger arbejder med elever, der har indlæringsvanskeligheder. Sitet indeholder podcasts og lyd historier , en liste over indlæringsvanskeligheder vurdering tjenester efter område , regneark , tjeklister og andre publikationer . Den organisation, giver også oplysninger om dit barns rettigheder vedrørende uddannelse, et lærernes ressource side og oplysninger om overgangen dit barn til skole eller arbejde . Den " LD Insights " blog tilbyder indlæg fra en række eksperter , forældre og lærere om emner vedrørende udviklingshæmning . Bloggen fokuserer på at præsentere en række forskellige perspektiver på at opleve , studere eller arbejde i området.

LD Online


Denne ressource giver også en række grundlæggende oplysninger om indlæringsvanskeligheder , med en vægt på ADHD ( Attention Deficit Hyperactive Disorder ) . Sitet tilbyder ressourcer for forældre , lærere og børn . Børnene afsnit indeholder en bogliste for børn med LD og ADHD . Bøgerne er til forskellige aldre og læsning niveauer . Et kunstgalleri sektion vises kunstværker forelagt LD Online ved børn . "Dit Stories " side udgiver originale håndskrift forfattet af børn med indlæringsvanskeligheder. Sitet tilbyder også tips til forældre og lærere .

Familie Uddannelse

Familie Uddannelse funktioner ressourcer til almen uddannelse , men har en udviklingshæmning afsnit med oplysninger om at hjælpe dit barn eller elev udvikle værktøjer til at trives i skolen og livet . Den side har forskellige toolkits til at hjælpe dig og dit barn ophold organiseret, få gjort hjemmearbejde og studere effektivt . Du kan også læse op på strategier fra andre forældre om hvordan man støtter dit barn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------