Position: sygdoms > 6 >

teknikker til at gå med stok

  

Du skal bruge:
Varmt vand
. Opvaskemiddel .

Det er ikke altid let at lære at gå med en stok , især hvis den person, der bruger stok forsøger at gå med det for første gang . Men at lære om korrekt brug af enheden er meget vigtig , for ikke forværre skaden . Det er en god idé ikke kun at lære at gå ordentligt , men også for at lære at stå , sidde og gå op og ned ad trapper sikkert med en stok så godt.

plane flader


Spanskrøret holdes i hånden modsatte det svækkede ben . Den stærke ben tager det første skridt med henblik på at sætte tempoet . Stokken er derefter svinges fremad på samme tid som den svage ben , som du balancen på den stærke ben . Når de fremsætter den stærke ben og balancerer på svækket en , er vægten lagt på sukkerrør for at få hjælp . Tur på en komfortabel hastighed , altid fremme de berørte ben og sukkerrør på samme tid .

Klatring og Faldende Trapper


Igen , er stokken holdes i hånden overfor svækket ben . Den frie hånd tager gelænderet mens klatring . Den gode ben tager det første skridt op , efterfulgt af de dårlige ben og stokken på samme tid , lander på samme trin som den stærke ben . På vej ned ad trappen , er den frie hånd greb gelænderet og den gode ben bruges først . Stokken provenuet til de samme trin ned . sammen med de svage ben .

siddende og stående


bagsiden af benene hviler mod kanten af stolen sædet og sukkerrør er placeret i nærheden , hvor det kan nemt nås . Begge arme bruges til at finde og forstå armene af stolen og de svage ben er løftet lidt fra gulvet , mens de stærkere ben gør alt arbejdet som den person sidder . Når du er klar til at stå , hænder greb stolen arme , og den stærkeste foden bevæger sig fremad en smule . Det er på tide at læne dig frem lidt, så tryk opad fra stolen at stige til en stående stilling . Tag fat i sukkerrør med hånden overfor svage side , og placere den ved siden af den stærke foden . Før du tager det første skridt , vent et øjeblik på at få god balance , så skridt væk med den gode foden første , markedsføring vægt på sukkerrør .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------