Position: sygdoms > 6 >

tricks til at blive ædru

   Mange mennesker hævder, at der er forskellige tricks for ædru , men de fleste er ineffektive . Spise brød eller toast hævdes at absorbere nogle af alkoholen , men det er ikke sandt . Alkohol absorberes direkte ind i blodbanen , mens kroppen processer mad forskelligt . Der er et par enkle ting , du kan gøre , dog at blive ædru hurtigere og mere effektivt .

Forbruge Fruktose

Flagermus almindeligvis får beruset af alkohol gæret på frugt , de spiser . Forskere , som Francisco Sanchez på Ben-Gurion Universitetet i Negev i Israel , har observeret at når bat er " beruset , " det æder visse frugter , der er højt fruktose , en naturlig sukker . Dette hjælper flagermusen ædru op hurtigere . Anvende den samme metode til at mennesker fungerer så godt. Fødevarer med højt fruktose omfatter de fleste frugter , hårde slik og sodavand .

Light Motion

Som vist på Mythbusters , har undersøgelser vist at gøre lidt motion , såsom jogging eller sprællemænd , kan hjælpe dig med at blive ædru hurtigere . Motion hjælper stimulere kroppens cirkulation , således at alkohol i blodet til at filtrere ud hurtigere . Denne metode anbefales kun til folk , der er mildt berusede , da manglen på motorisk funktion i meget berusede mennesker gør øvelse næsten umuligt .

Sleep /Time

Den bedste måde at blive ædru langt er simpelthen venter . Kroppen ekspederer omkring en ounce af alkohol i timen , så det tager tid for nogen til helt ædru . Den bedste måde at fordrive tiden er til at sove . Selvom der er mange ædru-up-hurtig piller og retsmidler derude , de ikke gør din krop proces alkohol noget hurtigere , så venter der virkelig er den mest effektive måde at blive ædru .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------